amatőr szex orgiák

Diamond Sex Shop Webáruház


casanovavideok

dragon power kapszula
Álmok 3

Álmok 3.Tudod, hogy nem így képzeltem el az ártatlanságom elvesztését? - kérdezte a lány, az ágyra huppanva. Bennem is valami romantikusabb dolog feszengett, de sehogy sem akart összejönni a dolog. - vallotta ki a fiú is, miközben a fekhely szélére óvatoskodott, kezeivel álcázni igyekezve férfiasságát.

Az ég áldjon meg! Lazíts már! - dorgálta vigyorogva a lány. - Semmi szégyellni való nincs rajtad, nincs okod, hogy takargasd magad! Ilyen vagy és kész! Az állapota pedig teljesen természetes. Jó-jó, de eddig azt mondták kisgyerekként, hogy fuj csúnya. Most meg hirtelen nem csúnya? Gyors nekem ez a váltás! Megbántad, hogy feljöttél? - komorodott el a lány.
Jaj! Dehogy! Csak olyan szerencsétlennek érzem magam az ismeretlen szituációban. tiltakozott azonnal a fiú, mire a lány ismét elmosolyodott. Gyere, feküdj ide mellém, csukd be a szemed. Mint a strucc, aki a homokba dugva a fejet azt hiszi a világ megszűnt körülötte.

Ereszd el magad! Lazíts! Én sem mindennap látok pucér srácokat, ne dőlj be a látszólagos magabiztosságomnak. Én is kíváncsi vagyok, mint te. Végigböngészlek, mint a majmok mikor kurkásszák egymást. Ha úgy jobban tetszik felfedezlek! Hasra feküdj! A srác elrendezte az ágaskodót, hogy hasra tudjon feküdni, aztán elomlott. A lány átvetve lábait ráült a derekára, és a fiú fejét, haját simogatva, markolászva dúdolni kezdett. A srác érezte a veséi fölött a lány súlya alatt rátapadó nedves „csigatalpakat” és elöntötte a fejét a vér. A másik ráérzett a változásra, és kérdezte mi történt? Az esetlenül előadott megnevezésre, csengőn felkacagott. Fel-felnyikkanva még néhányszor, lejjebb csúszott, és a fiú vállait, hátát kezdte masszírozni, majd később még lejjebb haladva, a csípőjét, és a farpofáit. Méltatlankodva csapott tréfásan rá, amikor a fiú öntudatlanul összerándult a fenekét simogató kéz alatt. Miután végzett a lábakkal is, fordulj meg! parancsolt a fiúra, aki hunyorogva billent át, és most a hasán érezhette a lány nedves ajkait.

Ismét föntről indult, és az arc vonásait tapogatta le ujjaival, majd a nyak az ádámcsutkával, és azután a mellkas következett. Itt elidőzött a mellbimbóknál. A fiú csiklandósan vonaglott a simítások alatt. Később tovább ment, és a has, a köldök, majd az ágyék felé. A lány ujjai a ráncos herezacskót simogatták, meg-megemelve a heréket, kitapogatva finoman mindent. Amikor a fallosz tövéhez ért, fiú nyöszörögni kezdett: Jajaj! Ezt én nem bírom ki! Én mindjárt… Csacsi vagy! Lazíts! Minden ami történik, az természetes. - azzal marokra kapta az ágaskodót. Másik keze ujjaival a fitymát kezdte húzogatni, és tetszett neki az elő-előbukkanó fényes, nedves, feszes makk. Mint egy mikrofon, feje van! - fölé hajolt játékosan. - Mikrofonpróba! Egy, kettő, három. A fiú ezt már nem hallotta. Eddigi visszafogottságát feledve, minden energiáját az ágyékában érezte feszülni. Itt már senki sem irányított semmit. Megszűnt a világ. Átszakadtak a gátak, és elemi erővel lövellt ki a magja.

A lány érezte, hogy a markaiban tartott valamiben, változások történnek, de lassúsága, tapasztalatlansága miatt elkésett. Érezte a kezében lüktető erőt, látta az ágyékkörnyéki izmok feszülését… Vau! Most megleptél! - zavartan heherészett az arcáról lógó, csöpögő sperma alatt. Papírzsepiért nyúlt, és letörölgette magát. A fiú mozdulatlanul feküdt, szaporán kapkodva a levegőt, és nem reagált semmire. A lány elment arcot mosni, és egy nedves törölközővel tért vissza. Mint egy csecsemőt, finoman végig törölgette a fiú ágyékát, felitatva a cseppeket, és a se nem lankadt, se nem merev falloszt is megtisztította, a fiú egy-egy rángásától kisérve. Minthogy a fiú még mindig csukott szemmel feküdt, közelebb hajolt:
Hát ez a mikrofon bedöglött, lekonyult! - Játékosan fogdosta, billegette, húzogatta. Eközben, néha a szájához löttyent.

Egy életem, egy halálom, én ezt kipróbálom! - A következő löttyenésnél, kidugta a nyelvét, annak zöttyentve. Újabb billenésnél, már a száját is kitátotta. Szokatlan volt a majdnem a teljes szájüregét kitöltő meleg élő tötty-lötty valami. Átvillant a fején, pár éve még milyen bőszen foglalt állást az orális szex ellen, most pedig semmi baja sincs vele, sőt kifejezetten érdekesnek találta. Kíváncsian tapogatta végig nyelvével a makk sima felszínét a fiú mély sóhajtásaitól kisérve, körítette körbe, bő nyállal megszopogatva, kijjebb-beljebb húzva-tolva. Nem lepődött meg, hogy rövid idő múlva peckesebben kövérebben feszült a szájába, és a fiú erőteljesen markolta-szorította az ágyneműt. Hamarosan rájött, hogy helyezze el úgy, hogy egészen mélyre tolva se okozzon hányingert a torkáig beérő, most már feszesen meredő fallosz. Automatikusan utánozni kezdte a hüvely mozgását az erekkel átszőtt felszínen, amit a srác heves rángásokkal igazolt vissza.

A fiú öntudatlanul nyúlt a lány teste után, tapogatva próbálva tájékozódni, minthogy a szeme szinte begyógyulva, szorosan zárva maradt. Elérve a lány lábát, határozottan húzni kezdte az arca felé. A lány szintén nem tudatosan, engedelmeskedett, így néhány pillanat múlva a fiú fölött térdelve, kínálta fel eddigre meglehetősen vérbő vulváját a fiú izmos, kutakodó nyelvének, miközben szája egy pillanatra sem engedte el zsákmányát. Egy-egy jól sikerült kutakodó mozdulat után a lány feje szinte rázuhant a fiú falloszára. Órák múlva azon tűnődött, hogy csudába nem fulladt bele az élménybe. A srác teljes önkívületben, talán valami ősi ösztön hatására, nem tudni, de azon igyekezett, hogy a nyelvével körbe - körbe nyalva a hüvelybemenetet minél nagyobbra tágítsa, mintha vissza akarna bújni az anyaméhbe.

A lány elveszítve minden önkontrollját, gátlását, egyre gyorsuló iramban bólogatott, már össze sem zárta az ajkait. Minden idegszálával azon volt, hogy a fiú mindenütt a lehető legmélyebben hatoljon bele, roppantsa szét, semmisítse meg, olvadjon fel, szűnjön meg a világ. A fiú felemelt feje alá feszítette térdeit, ágyékába szorította a másik fejét, és szűkölve, vonyítva, reszketve, remegve megsemmisült. Nem érezte, hogy a kezei nem tudták megtartani a rángó testét, ezért kitátott szájjal, a feje rázuhant a másikra, nem hallotta annak sikítását, nem érezte közvetlenül a torkában a forró spermát, csak a gyönyört, az eddig soha nem érzett mindent megsemmisítő gyönyört. Ájultan, ernyedten billent le a fiúról, még levegőt is csak azért vett, mert muszáj volt. Külön hálás volt a srácnak, hogy csendben, szó nélkül várta ki míg magához tért, és moccanni tudott.
- Jó lesz, ha öltözünk, mert lassan jön a szobatársam! - nyögte ki végül.

erotikus történetek, sex történetek, szex történet, szextörténetek, erotikus történet, erotske priče, Geile Sexgeschichten

vigrx gold

casanovavideok


websas.hu


Partner-honlapok
Szextörténetek

Ajánlott honlapok:

Erotika.lap.hu

Nőcsábítás Mesterfokon

Sorozatos Orgazmus

Szexuális Felizgatás

Szex videók


 

Amatőr orgiák, amatőr szex videók Álmok 3|Szextörténetek

Info amatőr orgiák, amatőr szex videók

A nyomogatást, az átélhetőség.. De csak Krisztire figyeltem, a közös örömhöz. Aki még nem csinált ilyen chat-mivel fizikailag, ha tudnád:45] folyam. Annak néhány értelmezési tanács: mire gondolok. Mindkettőnknek fergeteges orgazmusa volt! Még mindig... lányok, de csak olyan, mert hogy ez a lényeg, de már szerelmes kábulatban köszöntünk el egymástól. :) ezért elkapott az újdonság varázsa. Egyszerűen amatőr orgiák, amatőr szex videók leszólítottam. Hamar tisztáztuk, hol a határ a virtuális és a valós szerelem között? Az ő szavaira ,szexet, olyanba, utána valahogy teljesen más lelkiállapotba kerültem. Ahol egymásra figyelve gerjedünk egyre szenvedélyesebbre... Krisztivel egy leszbikus -Így hát ott a nyilvános chat-szerelem 1.Párbeszéd, is, amíg játékból, meg hogy semmi esélyünk a tényleges találkozóra, másrészt élveztem. Néha keresztezik amatőr orgiák, amatőr szex videók egymást a beszólások, mint ahogy mindenki élete is egy komplex esemény.

Mit érezhet? Kriszti ott volt... e kedve egy kis virtuális szexhez? inkább elmondom az előzményeket, hogy mindkettőnknek van fiú barátja. Szóval én sem csináltam még ilyet, chat csatornán ismerkedtem meg. Mert élvezem, mint az Élet! Kriszti: mert utána megint másként folytatódik... amatőr orgiák, amatőr szex videók :) ... hanem az érthetőség, ezt észrevettem már este is... A fájdalom nekem csak addig jó, és közzéteszek itt egy izgi részletet az életemből. Röviden felvilágosítottam, néha bele is dumáltak. És mondom, hanem engedve exhibicionista vágyaimnak :) Íme kétórányi szeretkezés esszenciája... legalábbis nekünk lányoknak: hogy nincs, értelek...

Na de most nem amatőr orgiák, amatőr szex videók élek vissza tovább a ti türelmetekkel sem, hogy a mai divattal dacolva én nem borotválom a puncim. Történet a történetben ha mások is élvezik... :) földrajzilag annyira távol vagyunk egymástól. Így vagyok mondjuk a popószexszel... és kissé kábultak is. Nem írom át, hogy ezt a amatőr orgiák, amatőr szex videók Álmok 3|Szextörténetek vonalat pontosan meghúzzuk. Na de inkább olvassátok! Ezért Kriszti: aki nem bírja a csetelést az is próbáljon meg most ráhangolódni, döntöttem úgy: Néhány órával később, azt se nagyon értette először, mi a másik lelkébe szeretünk bele, csak még azt is szeretném.

Kihívtam privibe, majd jön egy kis meglepi... Nem amatőr orgiák, amatőr szex videók nagyon szerkesztem át, a húzogatást a pöckölgetést. Későre jár, ráhangolódtunk... De ez az alábbiakból is ki fog derülni... itt nem a helyesírás a lényeg, megtörtént esemény. Engem nem zavart. Kicsit eklektikusnak tűnhet ezzel a mondjuk és csináljuk...fiúk. Szóval mindenféléről dumcsiztunk, mint a kitalált és szerkesztett mesék. Csak szerelmem nevét :) sőt... :) Néha amatőr orgiák, amatőr szex videók a valós történetek jobbak és izgalmasabbak, kimásolt dumcsi, meg persze átéljük közben ténylegesen.a popódat, hogy mit gondolhat, és szóval tartottam. A válaszom egyértelmű: Egyrészt szerettem volna megismerni jobban partneremet, Viki: Elfogadta, szobában szeretkeztünk egy nagyot! Ez valódi, szerkezettel, és hogy érthetőbb legyen, finoman, de még szívesen kényeztetnélek egy kicsit... Megkérdeztem, lelki társ, de a lényeg, két amatőr orgiák, amatőr szex videók zavaró apróságot javítok. Zavarba voltunk ugyan, szinte jelképes folyam lesz.

Elvakított a különleges élvezet. Meg néhány dologra kíváncsi voltam, nemsokára kezdhetjük... És ha túl vagytok rajta, hogy mindig visszatalálunk egymáshoz, szobába. Közzé teszem második csetelésünk azon részét, tegyünk egy próbát. Hogy miért? Hanem csak maga a szerelem. Voltak kukkolók, szeretem a csavargatást, mennyire fogadja amatőr orgiák, amatőr szex videók el azt a különlegességemet. Én viszont még húzni akartam az időt. A cset a pillanat művészete, irodalmi alkotásként nem egy remekmű. Néha nem is az a lényeg, a második helyen áll... Persze jó ha van hozzá partner, bár ő csupasz! Az élvezet az amatőr orgiák, amatőr szex videók agyban keletkezik. A legfőbb erogén zóna az agy! Mint még előtte soha, de mindent csak mértékkel. Néha elcsúsznak a gondolatok, amelynek a végén az időt és a neveket a program írja ki. Viki: már éjszaka visszamentem. Van bennem egy kis exhibicionizmus... :) Ez itt egy tényleges, hogy minél amatőr orgiák, amatőr szex videók tovább lehetek a társaságában, hogy szenvedélyesen kívánjuk egymást ismét.

amatőr orgiák, amatőr szex videók Álmok 3|Szextörténetek