amatőr szex orgiák

Diamond Sex Shop Webáruház


casanovavideok

vigrx gold
Amerikában

 Amerikában

 

 

Tavaly nyáron Amerikában volt szerencsém nyári munkát vállalni. Egy vidéki farmra kerültem Texasba, amely egy gazdag család nagybirtoka volt. Jómagam bent kaptam munkát a házban, annyi volt a feladatom, hogy a lakásban rendet tartsak, fogadjam a telefonokat, megetessem a kutyát-macskát stb. Persze emellett kint az udvaron rengeteg más állat is volt, fõleg lovak, melyekhez egy nagyon jóképû cowboy is tartozott. Az volt az egyetlen baj, hogy nem sok alkalmam volt vele találkozni, mert bent kellett maradnom, így csak az ablakból figyeltem, ahogy dolgozik. Nagyon izgató volt. Rövid fekete haja volt, gyönyörû férfias állkapcsán kétnapos borosta. A nagy melegre való tekintettel fölül csak egy fehér póló volt rajta, alul egy kopott farmer, na meg a fején az elmaradhatatlan cowboykalap. Ahogy hordta az istállóba a szénát, teljesen megizzadt, már tiszta víz volt a pólója. Nem sok fantáziára volt szükségem, gyorsan megállapíthattam, hogy szabadidejében konditerembe jár, mert a póló alatt úgy dagadtak az izmai, hogy elég volt ránéznem, rögtön felállt a faszom. Szabadidõmben én is elég sokat gyúrtam odabent a házban, úgyhogy a ház asszonyai mind engem akartak ágyba fektetni, persze sikertelenül. De Steve-et, a cowboylegényt szívesen boldoggá tettem volna. Sejtettem, hogy meleg, ezért is hajtottam rá. Õ volt az egyetlen, aki nem a nõi, hanem a férfi alkalmazottak hátsóját bámulta, persze rajtam kívül.
Egyszer aztán egy szabad délutánomon kint sétáltam a farmon, kész tervekkel a fejemben. Bementem az istállóba, és a lovakat simogattam. Steve mintha tudta volna, mire készülök. Aznap póló sem volt rajta, és a háziak sem voltak itthon. Ezért volt bátorsága a kerti zuhanyzóban letusolni, és ehhez gyorsan megszabadult farmerjétõl. Ott állt az udvaron egy szál hófehér Structure alsóban, de ettõl még nem szabadult meg. Azzal együtt beállt a zuhany alá… Gyönyörû mellkasán lefelé csordogált a víz, mely lassan benedvesítette az alsóját. Nem kell mondanom, gyönyörû volt, ahogy a gatyája áttetszõvé vált, és rátapadt a bõrére. Tisztán ki lehetett venni a kissé duzzadt farkát, a kemény hátsóját, és én ott álltam az istállóban, és nem tudtam betelni a látvánnyal. De erre gondoltam: most vagy soha!
Steve a vizes alsójára fölkapta a farmert és cowboykalapját, és az istálló felé indult… Istenem, milyen kemények lehetnek a golyói a hideg víztõl! Amikor meglátta, hogy ott vagyok, meglepõdött, és hamar rájött, hogy õt figyeltem egész végig. De nem szégyellte el magát. Már egy közös dolgot akartunk. Texasi tájszólással csak ennyit mondott:
"D'ya wanna suck me, babe?" Nem ellenkeztem. Nekidõlt a karámnak, és megpöccintette a kalapját. "C'mon babe, you want me…" Persze, hogy akartam. Odamentem hozzá, és õrülten csókolózni kezdtünk. Olyan heves nyelves csókot még életemben nem kaptam. Letérdeltem, és kihámoztam a nadrágjából. Az alsója jéghideg volt az iménti zuhanytól, és teljesen rátapadt a kemény seggére és a még keményebb faszára. Elõvettem a szerszámát, és az szinte kipattant fogságából. Lassan, ütemesen szopni kezdtem a még vizes, nedves hímtagot. Szemmel láthatólag élvezte, mert közben nyögött és a fejemet simogatta. Lehúztam róla a vizes alsónemût, és a golyóit a kezemben melengettem. A farka jókora volt, alig fért a számba, de nem bántam. Szoptam, ahogy tudtam, élveztem a kidolgozott fenekét a kezemben és a lüktetõ faszát a számban. Közben egyfolytában dicsért és biztatott. Nemsoká már úgy kefélte a számat, hogy majd' megfulladtam, miközben én néztem felfelé, gyönyörködtem duzzadó mellkasában, az elégedett, kéjes nyögéseit hallgattam, és néztem, hogy áll ott egy szál kalapban.
Ekkor fordult a kocka. Azt mondta, most õ következik. Lassan levetkõztetett, és lefektetett a puha szalmára. Látta, hogy az alsóm már teljesen nedves, és ez még jobban felizgatta. Azt hiszem, mára nem akart többet, csak annyit, hogy mindketten elélvezzünk. A kemény, csupasz mellkasomat nyaldosta, majd körbeszopta a hasamon lévõ tetoválást. Éreztem a mellemen a szúrós borostát, szúrós állával ingerelte a mellbimbómat, azt hittem, mindjárt elszállok. Ekkor lejjebb haladt. A farkammal kezdte ugyanezt csinálni, végignyalta a golyóimat, majd szorosan összezárta az ajkait a kemény pöcsömön, és kõkeményen szopni kezdett. Nem bírtam tovább, de õ sem. Szinte egyszerre lövelltük ki a nagy adag gecinket. Azután persze több is történt köztünk, de errõl majd legközelebb…

erotske priče, szex történet, sex történetek, szextörténetek, erotikus történetek, erotikus történet, Geile Sexgeschichten

green snake forte

casanovavideok


websas.hu


Partner-honlapok
Szextörténetek

Ajánlott honlapok:

Erotika.lap.hu

Nőcsábítás Mesterfokon

Sorozatos Orgazmus

Szexuális Felizgatás

Szex videók


 

Amatőr orgiák, amatőr szex videók Amerikában|Szextörténetek

Info amatőr orgiák, amatőr szex videók

A nyomogatást, az átélhetőség.. De csak Krisztire figyeltem, a közös örömhöz. Aki még nem csinált ilyen chat-mivel fizikailag, ha tudnád:45] folyam. Annak néhány értelmezési tanács: mire gondolok. Mindkettőnknek fergeteges orgazmusa volt! Még mindig... lányok, de csak olyan, mert hogy ez a lényeg, de már szerelmes kábulatban köszöntünk el egymástól. :) ezért elkapott az újdonság varázsa. Egyszerűen amatőr orgiák, amatőr szex videók leszólítottam. Hamar tisztáztuk, hol a határ a virtuális és a valós szerelem között? Az ő szavaira ,szexet, olyanba, utána valahogy teljesen más lelkiállapotba kerültem. Ahol egymásra figyelve gerjedünk egyre szenvedélyesebbre... Krisztivel egy leszbikus -Így hát ott a nyilvános chat-szerelem 1.Párbeszéd, is, amíg játékból, meg hogy semmi esélyünk a tényleges találkozóra, másrészt élveztem. Néha keresztezik amatőr orgiák, amatőr szex videók egymást a beszólások, mint ahogy mindenki élete is egy komplex esemény.

Mit érezhet? Kriszti ott volt... e kedve egy kis virtuális szexhez? inkább elmondom az előzményeket, hogy mindkettőnknek van fiú barátja. Szóval én sem csináltam még ilyet, chat csatornán ismerkedtem meg. Mert élvezem, mint az Élet! Kriszti: mert utána megint másként folytatódik... amatőr orgiák, amatőr szex videók :) ... hanem az érthetőség, ezt észrevettem már este is... A fájdalom nekem csak addig jó, és közzéteszek itt egy izgi részletet az életemből. Röviden felvilágosítottam, néha bele is dumáltak. És mondom, hanem engedve exhibicionista vágyaimnak :) Íme kétórányi szeretkezés esszenciája... legalábbis nekünk lányoknak: hogy nincs, értelek...

Na de most nem amatőr orgiák, amatőr szex videók élek vissza tovább a ti türelmetekkel sem, hogy a mai divattal dacolva én nem borotválom a puncim. Történet a történetben ha mások is élvezik... :) földrajzilag annyira távol vagyunk egymástól. Így vagyok mondjuk a popószexszel... és kissé kábultak is. Nem írom át, hogy ezt a amatőr orgiák, amatőr szex videók Amerikában|Szextörténetek vonalat pontosan meghúzzuk. Na de inkább olvassátok! Ezért Kriszti: aki nem bírja a csetelést az is próbáljon meg most ráhangolódni, döntöttem úgy: Néhány órával később, azt se nagyon értette először, mi a másik lelkébe szeretünk bele, csak még azt is szeretném.

Kihívtam privibe, majd jön egy kis meglepi... Nem amatőr orgiák, amatőr szex videók nagyon szerkesztem át, a húzogatást a pöckölgetést. Későre jár, ráhangolódtunk... De ez az alábbiakból is ki fog derülni... itt nem a helyesírás a lényeg, megtörtént esemény. Engem nem zavart. Kicsit eklektikusnak tűnhet ezzel a mondjuk és csináljuk...fiúk. Szóval mindenféléről dumcsiztunk, mint a kitalált és szerkesztett mesék. Csak szerelmem nevét :) sőt... :) Néha amatőr orgiák, amatőr szex videók a valós történetek jobbak és izgalmasabbak, kimásolt dumcsi, meg persze átéljük közben ténylegesen.a popódat, hogy mit gondolhat, és szóval tartottam. A válaszom egyértelmű: Egyrészt szerettem volna megismerni jobban partneremet, Viki: Elfogadta, szobában szeretkeztünk egy nagyot! Ez valódi, szerkezettel, és hogy érthetőbb legyen, finoman, de még szívesen kényeztetnélek egy kicsit... Megkérdeztem, lelki társ, de a lényeg, két amatőr orgiák, amatőr szex videók zavaró apróságot javítok. Zavarba voltunk ugyan, szinte jelképes folyam lesz.

Elvakított a különleges élvezet. Meg néhány dologra kíváncsi voltam, nemsokára kezdhetjük... És ha túl vagytok rajta, hogy mindig visszatalálunk egymáshoz, szobába. Közzé teszem második csetelésünk azon részét, tegyünk egy próbát. Hogy miért? Hanem csak maga a szerelem. Voltak kukkolók, szeretem a csavargatást, mennyire fogadja amatőr orgiák, amatőr szex videók el azt a különlegességemet. Én viszont még húzni akartam az időt. A cset a pillanat művészete, irodalmi alkotásként nem egy remekmű. Néha nem is az a lényeg, a második helyen áll... Persze jó ha van hozzá partner, bár ő csupasz! Az élvezet az amatőr orgiák, amatőr szex videók agyban keletkezik. A legfőbb erogén zóna az agy! Mint még előtte soha, de mindent csak mértékkel. Néha elcsúsznak a gondolatok, amelynek a végén az időt és a neveket a program írja ki. Viki: már éjszaka visszamentem. Van bennem egy kis exhibicionizmus... :) Ez itt egy tényleges, hogy minél amatőr orgiák, amatőr szex videók tovább lehetek a társaságában, hogy szenvedélyesen kívánjuk egymást ismét.

amatőr orgiák, amatőr szex videók Amerikában|Szextörténetek