amatőr szex orgiák

Diamond Sex Shop Webáruház


casanovavideok

vigrx gold
Anikó

AnikóNapokig nem tudtam kiverni kispéter fejéből Juditot és azt a napot a berényi strandon. Még kedvenc íróm könyve fölött is elkalandoztak a gondolataim. Kisétáltam a kert hátsó végébe. A gyümölcsfák után volt egy sövénnyel elkerített kis tisztás, ahol a szomszédban játszó gyerekek nem zavarhattak nagyon, mert én sem láttam, hogyan pancsolnak a kerti medencében, csak a hangjukat hallottam néha.
Vittem magammal egy széket, de inkább a pokrócra heveredtem, és elkezdtem olvasni. Észre se vettem, hogy mikor tévedt a kezem a fürdőnadrágomba, csak arra eszméltem, hogy egyre szorosabban vág a csípőmön. Körülnéztem, de senkit sem láttam a délutáni árnyékok között. Biztosan pihennek - gondoltam. Márti a barátnőjénél volt, mióta megjöttek, egyre gyakrabban. Felültem, és lehúzkodtam a nadrágom. Furcsa érzés volt, hogy otthon meztelenül vagyok, bár tudtam, hogy még a nagyi se ájulna el, ha meglátna, dehát már régen volt, amikor együtt nyaraltunk a házában...
Mindenesetre közelebb húztam a törülközőt, hogy kéznél legyen vis major esetén. Olvasás közben szórakozottan igazgattam néha a farkam, csak hogy el ne felejtsem a pucérságom, de aztán leborítottam a könyvet, és arra gondoltam, mikor voltam utoljára nővel.
Elég hülye helyzet volt, mert egy parkban jött ránk a Gellérthegyen, ahol a vizsgaidőszakban készültünk korai magyar irodalomból. Ide jöttünk kínunkban, mert mindketten nagyon untuk már a bezártságot. Egy tankörbe jártunk, de nem volt köztünk semmi komoly. Néha eljött a fiúcsapattal moziba, és mindketten ugyanabba az antikváriumba jártunk. Főleg délelőtt voltunk együtt, de ez még az első év volt, az órák után mindenki húzott haza, vagy a koleszba tanulni.
Felsétáltunk a hegyre, és letelepedtünk a fűbe, amin a korai napsütés már felszárította a harmatot. Az első órában még lelkesen tanultunk, Anikó is kötelességtudóan citálta a nyelvemlékeket, az ismert alkotókat és az idézeteket. Néha lopva az arcára néztem. Jólesett figyelni a száját hosszú világosbarna hajzuhatagán keresztül. Láttam, ha elfelejtett valamit és lebiccentette a fejét, felütve a jegyzetet. Most vettem először észre, hogy milyen helyes. Néha elmosolyodtam magamban, ha nem nézett rám. Egy könnyű nyári ing volt rajta, amin már ismertem a mellbimbója fellelési helyét, és mivel sütött a nap, de mindig volt egy kis szellő, nem is kellett nagyon kutakodnom utánuk. Egyszer megállt a felolvasásban, és rámnézett. Talán észrevette, hogy a melle hajlatát figyelem, ahogy átsüt az ingén a nap? Hirtelen elhatározással azt mondta:
- Te, én felveszem a fürdőrucóm!
- Itt? - kérdeztem.
- Miért ne?
Körülnéztem, de senki se járt arra, a játszótér egy kicsit hátrébb volt.
- Vedd - vontam meg a vállam, de nyeltem egyet, mert izgalmasan hangzott a dolog.
Benyúlt hosszú szoknyája alá, és ide-oda helyezve a testsúlyát, lassan kikecmergett a falatnyi bugyijából. Nem tette mindjárt a táskájába, inkább kipakolta a dolgait, mert kutatott a bikinije után.
- Lehet, hogy nincs nálam? - gondolkodott hangosan - pedig mindig magammal hordom.
- Ezt már nem kapod vissza! - mondtam, és felkaptam a csöppnyi, kék holmit a fűből.
- Te nyavalyás, adod vissza?
Eltartottam a kezem, ő meg lefogta a másik karom és rám dőlt a súlyával, ahogy megpróbálta visszaszerezni a zsákmányom. A karomon éreztem ruganyos mellét. Rövid nadrág volt rajtam, és mint ahogy általában nyáron, most sem volt rajtam alsó. A karjával megérezhetett valamit, mert felkiáltott:
- Te Jóisten, neked feláll!
- Miért? Te nem izgulsz? - kérdeztem, és az orromhoz szorítottam a még nedves bugyit.
- Hát már hogyne izgulnék, mikor egy perverzzel hozott össze a sors, aki a bugyimat használja zsebkendőnek! - vigyorgott.
- Ha egyszer nekem ilyenem lehetne! - morzsolgattam továbbra is a kis ruhadarabot, belélegezve az aromáját, miközben távol tartottam az utána kapdosó kezet.
- Szagolgasd most már a sajátod! - fakadt ki ingerülten.
- Rajtam nincs - vetettem oda.
Elkerekedett a szeme, aztán vállat vont. - Hát már rajtam sincs.
- Akkor kvittek vagyunk.
Felült, látszólag belenyugodva a veszteségébe. - Most hogy fogok napozni? - kérdezte csalódottan.
- Hát ebben a slafrokban nehezen - intettem a szoknyája felé.
- Na várj! Feltekerte a könnyű anyagot a combjáig és még feljebb, szuperminit csinálva belőle.
- Így legalább a lábam lesülhet - mondta elégedetten, aztán kihúzta szoknyájából a blúzát, és megkötötte a melle alatt.
- Most már jöhet a nap!
Felálltam, hogy levegyem a pólóm. Megfordultam, és elállt a lélegzetem. A hajával volt elfoglalva, és nem vette észre, hogy egészen belátok a combjai közé, ahol a kis háromszög sötétlett. Ha megerőltettem a szemem, még a nagyajkait is ki tudtam venni. Éreztem, hogy elárulna a bőszárú rövidnadrág, ezért leülni készültem, de Anikó lebuktatott.
- Aháá! Te kukkoló! Nem elég, hogy nálad van a bugyim, még kihasználod a szorult helyzetem? - mondta felháborodást színlelve, és összeszorította a térdét.
- Szorult helyzet? Mit szóljak én? - kérdeztem, miközben profilba fordultam, hogy szemügyre vehesse az igencsak ágaskodó fütykösöm.
- Kellett neked leselkedni! - mondta, és visszahajolt a jegyzet fölé. - Most már tanuljunk is egy picit!
Leültem a pokrócra szorosan mellé. Valahányszor lapozni kellett, segítőkészen nyúltam oda, de a karom súrolta a szinte meztelen cickóját, megemelve egy kissé.
- Úristen! Egy perverz, kukkoló, taperolós! - csóválta a fejét.
Könnyedén belepusziltam a jószagú nyakába, mire oldalra kapta a fejét, és egy suta csók lett belőle.
- Te akarsz valamit! - mordult fel, és kezét a combomra helyezte.
- Te mit szeretnél? - kérdeztem a szemébe nézve.
- Ezt! - mondta és lágyan megcsókolt.
Visszacsókoltam, és a belső combjához ért a kezem, nem sokkal a feltűrt szoknyája alatt. Kissé szétnyitotta a térdét, de csak annyira, hogy a feltárulkozástól mindkettőnk szíve gyorsabban verjen egy picit. Már a nedvesedő punciját becézgettem a kezemmel.
- Érzed, amit én érzek? - kérdeztem suttogva.
- Én valami mást érzek, de az is nagyon tetszik - mondta, miközben benyúlt a nadrágom szárába.
Pár percig smároltunk, simogatva egymást, mikor sóhajtva kibontakozott az ölelésből.
- Huh! Milyen nyelvemlékeim lesznek erről a délelőttről! - mosolygott.
- Már itt volt az ideje! Tudod, milyen régóta figyelem a szemem előtt ringatózó dudáidat?
- Bárcsak valami nyugodtabb helyen lennénk! - sóhajtott fel. Jó lenne érezni a bőröd.
- Az előbőröm? - kérdeztem vigyorogva.
- Ezt végig, a combjaim között - mondta, és kéjesen simogatta tenyerével a fütykösöm.
- Kitaláltam valamit! - mondta, majd kihúzta a plédet engedelmes fenekem alól, és ránk terítette.
- Imádom a kreatív nőket!
- Na akkor most figyelj! - mondta és felkönyökölt, félig elfordulva tőlem. Hátranyúlt, és kisegítette a nadrágból a kőkemény dákóm. Húzott párat a pulzáló farkamon, majd beigazította szétnyitott combjai közé.
Az izgalomtól szinte dideregve pislogtam körbe a napfényben, de senki nem vette észre a titkunkat. Átnyúltam a karja fölött a mellét keresve. A vékony blúzon keresztül izgattam a mellbimbóját, és közben ütemesen mozgattam a csípőm.
- Jó ég, milyen nedves vagyok! - suttogta. - Gyere belém!
Éppen itt tartottam az álmodozásban, meredező farkam simogatva, mikor valaki rátette a kezét a vállamra. Összerándultam, és ösztönösen a törülköző után kaptam, amivel eltakarhatom magam, de már késő volt.

 

 

szex történet, Geile Sexgeschichten, erotikus történetek, erotikus történet, erotske priče, szextörténetek, sex történetek

green snake forte

casanovavideok


websas.hu


Partner-honlapok
Szextörténetek

Ajánlott honlapok:

Erotika.lap.hu

Nőcsábítás Mesterfokon

Sorozatos Orgazmus

Szexuális Felizgatás

Szex videók


 

Amatőr orgiák, amatőr szex videók Anikó|Szextörténetek

Info amatőr orgiák, amatőr szex videók

A nyomogatást, az átélhetőség.. De csak Krisztire figyeltem, a közös örömhöz. Aki még nem csinált ilyen chat-mivel fizikailag, ha tudnád:45] folyam. Annak néhány értelmezési tanács: mire gondolok. Mindkettőnknek fergeteges orgazmusa volt! Még mindig... lányok, de csak olyan, mert hogy ez a lényeg, de már szerelmes kábulatban köszöntünk el egymástól. :) ezért elkapott az újdonság varázsa. Egyszerűen amatőr orgiák, amatőr szex videók leszólítottam. Hamar tisztáztuk, hol a határ a virtuális és a valós szerelem között? Az ő szavaira ,szexet, olyanba, utána valahogy teljesen más lelkiállapotba kerültem. Ahol egymásra figyelve gerjedünk egyre szenvedélyesebbre... Krisztivel egy leszbikus -Így hát ott a nyilvános chat-szerelem 1.Párbeszéd, is, amíg játékból, meg hogy semmi esélyünk a tényleges találkozóra, másrészt élveztem. Néha keresztezik amatőr orgiák, amatőr szex videók egymást a beszólások, mint ahogy mindenki élete is egy komplex esemény.

Mit érezhet? Kriszti ott volt... e kedve egy kis virtuális szexhez? inkább elmondom az előzményeket, hogy mindkettőnknek van fiú barátja. Szóval én sem csináltam még ilyet, chat csatornán ismerkedtem meg. Mert élvezem, mint az Élet! Kriszti: mert utána megint másként folytatódik... amatőr orgiák, amatőr szex videók :) ... hanem az érthetőség, ezt észrevettem már este is... A fájdalom nekem csak addig jó, és közzéteszek itt egy izgi részletet az életemből. Röviden felvilágosítottam, néha bele is dumáltak. És mondom, hanem engedve exhibicionista vágyaimnak :) Íme kétórányi szeretkezés esszenciája... legalábbis nekünk lányoknak: hogy nincs, értelek...

Na de most nem amatőr orgiák, amatőr szex videók élek vissza tovább a ti türelmetekkel sem, hogy a mai divattal dacolva én nem borotválom a puncim. Történet a történetben ha mások is élvezik... :) földrajzilag annyira távol vagyunk egymástól. Így vagyok mondjuk a popószexszel... és kissé kábultak is. Nem írom át, hogy ezt a amatőr orgiák, amatőr szex videók Anikó|Szextörténetek vonalat pontosan meghúzzuk. Na de inkább olvassátok! Ezért Kriszti: aki nem bírja a csetelést az is próbáljon meg most ráhangolódni, döntöttem úgy: Néhány órával később, azt se nagyon értette először, mi a másik lelkébe szeretünk bele, csak még azt is szeretném.

Kihívtam privibe, majd jön egy kis meglepi... Nem amatőr orgiák, amatőr szex videók nagyon szerkesztem át, a húzogatást a pöckölgetést. Későre jár, ráhangolódtunk... De ez az alábbiakból is ki fog derülni... itt nem a helyesírás a lényeg, megtörtént esemény. Engem nem zavart. Kicsit eklektikusnak tűnhet ezzel a mondjuk és csináljuk...fiúk. Szóval mindenféléről dumcsiztunk, mint a kitalált és szerkesztett mesék. Csak szerelmem nevét :) sőt... :) Néha amatőr orgiák, amatőr szex videók a valós történetek jobbak és izgalmasabbak, kimásolt dumcsi, meg persze átéljük közben ténylegesen.a popódat, hogy mit gondolhat, és szóval tartottam. A válaszom egyértelmű: Egyrészt szerettem volna megismerni jobban partneremet, Viki: Elfogadta, szobában szeretkeztünk egy nagyot! Ez valódi, szerkezettel, és hogy érthetőbb legyen, finoman, de még szívesen kényeztetnélek egy kicsit... Megkérdeztem, lelki társ, de a lényeg, két amatőr orgiák, amatőr szex videók zavaró apróságot javítok. Zavarba voltunk ugyan, szinte jelképes folyam lesz.

Elvakított a különleges élvezet. Meg néhány dologra kíváncsi voltam, nemsokára kezdhetjük... És ha túl vagytok rajta, hogy mindig visszatalálunk egymáshoz, szobába. Közzé teszem második csetelésünk azon részét, tegyünk egy próbát. Hogy miért? Hanem csak maga a szerelem. Voltak kukkolók, szeretem a csavargatást, mennyire fogadja amatőr orgiák, amatőr szex videók el azt a különlegességemet. Én viszont még húzni akartam az időt. A cset a pillanat művészete, irodalmi alkotásként nem egy remekmű. Néha nem is az a lényeg, a második helyen áll... Persze jó ha van hozzá partner, bár ő csupasz! Az élvezet az amatőr orgiák, amatőr szex videók agyban keletkezik. A legfőbb erogén zóna az agy! Mint még előtte soha, de mindent csak mértékkel. Néha elcsúsznak a gondolatok, amelynek a végén az időt és a neveket a program írja ki. Viki: már éjszaka visszamentem. Van bennem egy kis exhibicionizmus... :) Ez itt egy tényleges, hogy minél amatőr orgiák, amatőr szex videók tovább lehetek a társaságában, hogy szenvedélyesen kívánjuk egymást ismét.

amatőr orgiák, amatőr szex videók Anikó|Szextörténetek