amatőr szex orgiák

Diamond Sex Shop Webáruház


casanovavideok

vigrx gold
Apa és fia

Apa és fia

 

Mindig is imádtam az apámat. Olyan erősnek és nagynak éreztem, hogy mindig olyan szerettem volna lenni mint Ő. Úgy éreztem, hogy Ő is nagyon szeret Engem, mert sokszor átölelt és megszeretgetett. Ilyenkor azt gondoltam, hogy csak mi vagyunk a világon és senki más. Még nem voltam 9 éves, mikor az édesanyám meghalt. Mivel testvérem nem volt, ezután még közelebb kerültünk egymáshoz. Apámat nagyon megtörte anyám halála és sokáig tartott, míg újból olyan volt mint régen. 13 éves lehettem, mikor olyan “közel” kerültünk egymáshoz, mint más családban nem lehetséges. Egy szombat reggel átszaladtam apám szobájába, mert ilyenkor hétvégén reggel mindig együtt szoktunk tévét nézni. Meglepetésemre nem volt a szobájában. Egy cetlit találtam az asztalon, hogy elkellet neki menni valahová, és nem sokára jön. Bánatosan bekapcsoltam a tévét, s mivel nem volt beágyazva, beugrottam a paplan alá. Azonnal megéreztem, hogy valami kidudorodik a paplan alatt. Kíváncsian felhajtottam és megláttam, hogy apám alsónadrágja az. Érte nyúltam, hogy kivigyem a szennyesbe, és mikor megfogtam, valami ragacsosat éreztem a kezemen. Jobban megnéztem, és láttam, hogy valami fehér foltok vannak belül, ami nagyon ragad. Óvatosan belenyúltam és megszagoltam. Azonnal tudtam, hogy mi az. Az apám spermája! Szédülés fogott el a felismeréstől. Tudtam, hogy mi az a sperma, mert éjjelente Nekem és voltak magömléseim, és néha magamhoz is nyúltam. De hogy az Én apám is ezt csinálja?! Ezt nem gondoltam volna. Visszadobtam az ágyra, de valahogy nem hagyott nyugodni. Újból elővettem, és elkezdtem nézegetni. Furcsa, erős szaga volt. Remegő kézzel nyúltam hozzá és az ujjamra kentem egy kicsit. Szinte forgott velem a világ az izgalomtól, és érzetem, hogy kezd fel állni a farkam. Elkezdtem szagolgatni. Vajon milyen íze lehet? Gondoltam Magamban. Kinyújtottam a nyelvem, és egy kicsit megnyaltam. Kicsit sós volt és nem valami jó ízű, de nem találtam olyan rossznak és szépen lenyaltam a kezemről. Ekkor a farkam már teljesen merev volt, és ilyenkor mindig simogatni szoktam, mert az olyan jó érzés. Elővettem a farkam, és elkezdtem húzogatni a bőrt lassan. Ekkor egy újabb ötlet jutott az eszembe. Mi lenne, ha a spermát a farkamra kenném? Leszedtem a maradék spermát az alsónadrágról és szépen bekentem vele a farkam fejét. Nagyon furcsa érzés volt. Remegtem az izgalomtól, és az új dologtól. Hirtelen kinyílott az ajtó és megjelent az apám. Az ijedségtől mozdulni sem tudtam. Az egyik kezemben apám spermás nadrágja, a másikban a farkam, teljesen leblokkoltam. Rám nézett, és láttam rajta, hogy mindent tud.

Te mit csinálsz itt? – kérdezte halkan.

Ne haragudj, ne..nem voltál itt, - dadogtam – és bejöttem.

Ne is arra gondoltam, - lépett közelebb- hanem erre itt. – mutatott a nadrágjára.

Ezt csak itt találtam. – mondtam halkan. – A tied.

Tudom. - válaszolta – Nézd fiam. Anyád négy éve meghalt. Azóta nem volt kapcsolatom senkivel. Már elég nagy fiú vagy ahogy látom, – nézett a farkamra – megértheted, hogy néha szükségem van egy kis örömre.

Megértem Apa. – válaszoltam – Ne haragudj.

Nem haragszom. Most pedig maradj itt, hozok egy törölközőt és leszedjük ezt a “valamit.”

Kiment a fürdőszobába, és Én még mindig félve vártam. Mikor visszajött, elakartam venni a törölközőt tőle, hogy megtöröljem magam, de nem engedte.

Hagyd csak. Majd Én.

Leült mellém az ágyra, felemelte a fenekem és lehúzta a pizsamám. Meztelenül feküdtem az ágyon. A kezemmel próbáltam eltakarni a farkam, de Ő leszedte a kezem és elkezdte törölgetni a hasam alját.

Oda nem raktam. – szóltam, de már meg is bántam.

Látom. –nézett rám.

Megfogta a farkam és elkezdte törölgetni a heréim és a farkam fejét. Egy kicsit fájt a durva törölközőtől, de nem szóltam semmit.

Még alig szőrös a fütyid. – mondta mosolyogva – Talán nem jött még meg az első magömlésed, hogy a másét rakod rá? – kérdezte

De igen. Csak a tied más volt. – nyögtem, mert éreztem, hogy újból állni kezd a farkam a simogatástól.

Hátrahúzta a bőrt a farkamon, és finoman ott kezdte el törölgetni.

Nocsak. Látom kezd jó lenni, mi? – kérdezte, a merev farkam látva.

Igen, nagyon jó. – mondtam, mikor láttam, hogy nem haragszik

A farkam teljesen felállt apám kezében, de Őt nem zavarta, tovább dörzsölgette.

Ez már nem ér semmit. – mondta a törölközőt eldobva – Mást csinálok.

Láttam, hogy a farkam fölé hajol, és elkezdi a nyelvével nyalogatni.

Aaa….ez nagyon jó apa!! – nyögtem. Eszembe sem jutott, hogy ezt szabad-e vagy sem.

Meghiszem azt. – nevetett és hirtelen tövig bekapta a farkam.

Hangosan felnyögtem az élvezettől és mindent elfelejtettem rögtön. Csak azt éreztem ,hogy apám szája szorosan rátapad a farkamra, csodálatos dolgot produkálva. Nem bírtam sokáig, hangosan felkiáltva elélvezem, az egész spermám a szájába lövellve. Utána ijedtem meg, hogy mi lesz, de apám nem szólt semmit hanem finoman nyalogatta a farkam.

No lám. – mondta- Tényleg van magömlésed. És a tied is jó ám.

Igen? – kérdeztem szégyenlősen.

Bizony. – mondta- Neked már jó volt, de szeretném ha Nekem is jó lenne, nem baj?

Nem. - mondtam – Csináljam Én is ezt Neked? – kérdeztem

Nem, nem… inkább a feneked szeretném becserkészni. – mosolygott

A fenekem? – kérdeztem vissza – Mit akarsz vele csinálni? Nem, fog fájni?

Azt szeretném vele csinálni, hogy az Én fütyim, berakom a Te fenekedbe. És nem fog fájni, mert finoman fogom csinálni, hogy ne legyen rossz.

Hát, jó – nem ellenkezve tovább – csináld.

Mindjárt, csak hozok egy kis krémet, mert az ilyen kis szűz fenekeknek az kell.

Kihúzta a fiókot és elő vett valami tubust, amit kinyitva, a kezére nyomott egy kicsit.

Tedd szét a lábad. - kérte.

Engedelmesen szétnyitottam a lábam, és Ő a kezével széthúzva a fenekem, elkezdte kenni, azzal a krémmel. Tényleg nem fájt. Egészen eddig.

Most ezt egy kicsit érezni fogod. – szólt, és benyomta az egyik ujját a segglyukamba.

Auuu! – nyögtem, mert fájt – ez nem jó!

Tudom, tudom. Mindjárt jó lesz, meg lásd. – nyugtatott, és tovább mozgatta az ujját bennem. Valóban, egy idő után jobb volt, de nem sokáig. Miután észrevette, hogy már nem fáj, benyomta a másik ujját is. Újból rámtört a fájdalom. De már nem szóltam semmit. Amikor a két ujja már könnyen mozgott bennem, benyomta harmadikat is.

Azt hiszem már jó lesz. – mondta

Mi lesz jó? – kérdeztem nyögdécselve.

Majd mindjárt meglátod. – tájékoztatott

Elkezdte dobálni magáról a ruhákat, és hamarosan meztelen volt. Hatalmas farka volt. Meg is mondtam neki

Hűha, apa mekkora farkad van. – szóltam

Majd mindjárt meglátod. – ismételte önmagát

Megfogta a két lábam és majdnem a nyakamig emelte fel. A fenekem teljesen kitárulkozott. Bekente a farkát azzal a kenőccsel és oda nyomta a fenekemhez.

Most pedig, - mondta - be fogom Neked rakni.

Óvatosan, légy szíves.. – kértem

Még jobban szétnyitotta a fenekem, és elkezdte benyomni a farkát. Nehezen ment, mert nagyon szűk volt. Rettentően fáj. Jobban, mint amikor az ujjaival csinálta.

Mindjárt, mindjárt – lihegte – mindjárt benn van.

Egy erős lökéssel félig eltűnt a fenekemben a farka. Éles fájdalom öntött el, de ugyanakkor öröm is, mert láttam, hogy ez mekkora örömet okoz az apámnak. Lassan mozgott, és múlni kezdett a fájdalom és a helyét az élvezet váltotta fel. Újból éreztem, hogy merevedni kezd a farkam. Apa egyre gyorsabban és egyre mélyebben kezdte a fenekemet pumpálni. Tudtam, hogy nem sokára elfog élvezni és ez még nagyobb élvezettel öntött el. Láttam az arcán, hogy már csak másodpercek kérdése az orgazmusa, és igyekeztem szorosabban összehúzni a fenekem. A farka nagyon kemény lett és tudtam, hogy élvez. Hirtelen kirántotta a farkát és felém irányította. Nagy erővel tőrt ki a sperma belőle, ami egészen az arcomig ellövellt. Beterítette az egész hasam és az arcom. Megfogtam neki és húzogattam neki még, hogy az utolsó csepp is kijöjjön belőle.

Jó volt Apa? – kérdeztem

Nagyon jó, fiam –mondta – köszönöm.

Megnyugodva feküdtünk egymás mellet. Egymást átölelve, és nagy szeretetben aludtunk el.

 

Vége

 

sex történetek, erotikus történetek, szex történet, erotikus történet, erotske priče, Geile Sexgeschichten, szextörténetek

green snake forte

casanovavideok


websas.hu


Partner-honlapok
Szextörténetek

Ajánlott honlapok:

Erotika.lap.hu

Nőcsábítás Mesterfokon

Sorozatos Orgazmus

Szexuális Felizgatás

Szex videók


 

Amatőr orgiák, amatőr szex videók Apa és fia|Szextörténetek

Info amatőr orgiák, amatőr szex videók

A nyomogatást, az átélhetőség.. De csak Krisztire figyeltem, a közös örömhöz. Aki még nem csinált ilyen chat-mivel fizikailag, ha tudnád:45] folyam. Annak néhány értelmezési tanács: mire gondolok. Mindkettőnknek fergeteges orgazmusa volt! Még mindig... lányok, de csak olyan, mert hogy ez a lényeg, de már szerelmes kábulatban köszöntünk el egymástól. :) ezért elkapott az újdonság varázsa. Egyszerűen amatőr orgiák, amatőr szex videók leszólítottam. Hamar tisztáztuk, hol a határ a virtuális és a valós szerelem között? Az ő szavaira ,szexet, olyanba, utána valahogy teljesen más lelkiállapotba kerültem. Ahol egymásra figyelve gerjedünk egyre szenvedélyesebbre... Krisztivel egy leszbikus -Így hát ott a nyilvános chat-szerelem 1.Párbeszéd, is, amíg játékból, meg hogy semmi esélyünk a tényleges találkozóra, másrészt élveztem. Néha keresztezik amatőr orgiák, amatőr szex videók egymást a beszólások, mint ahogy mindenki élete is egy komplex esemény.

Mit érezhet? Kriszti ott volt... e kedve egy kis virtuális szexhez? inkább elmondom az előzményeket, hogy mindkettőnknek van fiú barátja. Szóval én sem csináltam még ilyet, chat csatornán ismerkedtem meg. Mert élvezem, mint az Élet! Kriszti: mert utána megint másként folytatódik... amatőr orgiák, amatőr szex videók :) ... hanem az érthetőség, ezt észrevettem már este is... A fájdalom nekem csak addig jó, és közzéteszek itt egy izgi részletet az életemből. Röviden felvilágosítottam, néha bele is dumáltak. És mondom, hanem engedve exhibicionista vágyaimnak :) Íme kétórányi szeretkezés esszenciája... legalábbis nekünk lányoknak: hogy nincs, értelek...

Na de most nem amatőr orgiák, amatőr szex videók élek vissza tovább a ti türelmetekkel sem, hogy a mai divattal dacolva én nem borotválom a puncim. Történet a történetben ha mások is élvezik... :) földrajzilag annyira távol vagyunk egymástól. Így vagyok mondjuk a popószexszel... és kissé kábultak is. Nem írom át, hogy ezt a amatőr orgiák, amatőr szex videók Apa és fia|Szextörténetek vonalat pontosan meghúzzuk. Na de inkább olvassátok! Ezért Kriszti: aki nem bírja a csetelést az is próbáljon meg most ráhangolódni, döntöttem úgy: Néhány órával később, azt se nagyon értette először, mi a másik lelkébe szeretünk bele, csak még azt is szeretném.

Kihívtam privibe, majd jön egy kis meglepi... Nem amatőr orgiák, amatőr szex videók nagyon szerkesztem át, a húzogatást a pöckölgetést. Későre jár, ráhangolódtunk... De ez az alábbiakból is ki fog derülni... itt nem a helyesírás a lényeg, megtörtént esemény. Engem nem zavart. Kicsit eklektikusnak tűnhet ezzel a mondjuk és csináljuk...fiúk. Szóval mindenféléről dumcsiztunk, mint a kitalált és szerkesztett mesék. Csak szerelmem nevét :) sőt... :) Néha amatőr orgiák, amatőr szex videók a valós történetek jobbak és izgalmasabbak, kimásolt dumcsi, meg persze átéljük közben ténylegesen.a popódat, hogy mit gondolhat, és szóval tartottam. A válaszom egyértelmű: Egyrészt szerettem volna megismerni jobban partneremet, Viki: Elfogadta, szobában szeretkeztünk egy nagyot! Ez valódi, szerkezettel, és hogy érthetőbb legyen, finoman, de még szívesen kényeztetnélek egy kicsit... Megkérdeztem, lelki társ, de a lényeg, két amatőr orgiák, amatőr szex videók zavaró apróságot javítok. Zavarba voltunk ugyan, szinte jelképes folyam lesz.

Elvakított a különleges élvezet. Meg néhány dologra kíváncsi voltam, nemsokára kezdhetjük... És ha túl vagytok rajta, hogy mindig visszatalálunk egymáshoz, szobába. Közzé teszem második csetelésünk azon részét, tegyünk egy próbát. Hogy miért? Hanem csak maga a szerelem. Voltak kukkolók, szeretem a csavargatást, mennyire fogadja amatőr orgiák, amatőr szex videók el azt a különlegességemet. Én viszont még húzni akartam az időt. A cset a pillanat művészete, irodalmi alkotásként nem egy remekmű. Néha nem is az a lényeg, a második helyen áll... Persze jó ha van hozzá partner, bár ő csupasz! Az élvezet az amatőr orgiák, amatőr szex videók agyban keletkezik. A legfőbb erogén zóna az agy! Mint még előtte soha, de mindent csak mértékkel. Néha elcsúsznak a gondolatok, amelynek a végén az időt és a neveket a program írja ki. Viki: már éjszaka visszamentem. Van bennem egy kis exhibicionizmus... :) Ez itt egy tényleges, hogy minél amatőr orgiák, amatőr szex videók tovább lehetek a társaságában, hogy szenvedélyesen kívánjuk egymást ismét.

amatőr orgiák, amatőr szex videók Apa és fia|Szextörténetek