amatőr szex orgiák

Diamond Sex Shop Webáruház


casanovavideok

green snake forte
Az Én történetem

Az Én történetem

 

Azt hiszem 12 éves voltam, amikor elköltöztünk Missouri-ba. Nagyon sokáig nem tudtam senkivel játszani csak a nővéremmel. Egyszer aztán amikor vakáció volt a szomszéd fiú át hívott a házukba játszani. Nem nagyon ismertem Őt, mert valamennyivel idősebb volt Nálam. Mikor átmentem ott volt a testvére is aki már 15 éves volt. Sokat sportolt, mert nagyon izmos volt. Ez látszott rajta, mert egy farmerben volt és egy pólóban. A barátomat Buck-nak hívták, a testvérét pedig Dannynak. Elkezdtünk játszani és Danny azt mondta, hogy meleg van és bemegy a konyhába valamit inni. Mikor vissza jött tartott valamit a kezében és azt mondta, hogy “Ezt látnotok kell!” Buck elmosolyodott és elvette az magazint és a képeket a testvérétől.

“Ezt hol találtad?” -kérdezte

“Apa dolgozó szobájában.” Válaszolta Danny

Mögéjük álltam, hogy bele nézhessek az újságba. Egy férfit láttam hatalmas farokkal, amint egy nő előtt áll. Még soha sem láttam ilyen nagy farkat! Viszont éreztem, hogy az Én fütyim egy kicsit megkeményedik. Mikor a többiekre néztem, láttam, hogy nekik is kidudorodik a nadrágjuk. Bementünk a szobába tovább nézegetni a képeket.

Egyszer csak Danny felkiáltott: “ Nézd Buck ennek áll a farka!” Nagyon zavarba jöttem, de nem tudtam mit csinálni.

“Az is farok?! Ugyan!” mondta Buck. “Akkor nézd meg ezt!” elővette a farkát, ami nagyobb volt mint az enyém és sokkal szőrösebb. “Mutasd csak a Tied!!” mondta nekem, de Én nem akartam.

Erre elkezdtünk birkózni és mikor lefogott éreztem, hogy a keze simogatni kezdi a farkam a nadrágon keresztül. Fel-le, fel-le. Éreztem, hogy lassan lehúzza a cipzáram és az alsónadrágomon keresztül kezd masszírozni. “Nem valami nagy farok, de azért nem rossz!” mondta a testvérének.

“Hagy nézzem Én is.” Mondta Danny és hirtelen lehúzta az alsónadrágom. Levette az övét is és megláttam ,hogy neki is nagy a farka. Nagyon keményen állt neki. Teljesen kiszáradt a szám az izgalomtól. Buck mosolygott és elkezdte húzogatni a bőrt a farkamon.

“Jó érzés mi?”- kérdezte

Nem tudtam válaszolni a csak a fejemmel bólintottam.

“No nézd csak, milyen vörös a farkad feje.” Szólt Buck. Láttam, hogy az Övé is kemény és óvatosan Én kezdtem el neki simogatni. Közben Danny szétnyitotta a lábam és............ a SZÁJÁBA VETTE!!!

Az Én farkam, Danny szájában!!!! Nagyon meleg volt és nedves. Először lassan, finoman csinálta, de utána kezdte egyre gyorsabban és keményebben mozgatni a fejét. Becsuktam a szemem olyan jó érzés volt. Mikor kinyitottam, megláttam, hogy Buck farka van előttem. Megfogtam Neki és lekezdtem simogatni. Buck csak nézte, hogy hogyan szopja a testvére a farkam, és úgy éreztem, hogy Ő is nagyon felizgult. Megfordult és egészen a fejemhez térdelt. Most láttam csak, hogy félelmetes a farka.

Buck elmosolyodott és megemelte a fejem.

“Nyisd ki a szád..” - mondta.

Sejtettem, hogy mit akar, de nem ellenkeztem. Kinyitottam a szám és Ő betolta a farkát. Akkora volt, hogy csak a feje fért a számba, és kénytelen voltam megfogni a kezemmel. Nagyon finoman mozgott, néha éreztem, hogy egészen a torkomig leér. Azt hittem, hogy ezek után már semmi sem történhet, de tévedtem. Miközben Danny szopta a farkam, éreztem, hogy az ujjai a fenekemet simogatják. Egyszer csak az egyik ujját a fenekembe nyomta! Csak egy kicsit fájt. Soha sem gondoltam volna, hogy ilyesmi történhet velem. Danny a farkamat szopta, az ujja fenekembe, Buck pedig egy csodálatos dolgot adott a számba. Úgy éreztem, hogy a menyországban vagyok.

Danny finoman dolgozott az ujjával a fenekemben, de hirtelen kihúzta és a szopást is abbahagyta. Nem tudtam, hogy mit csinál, mert Buck egyre gyorsabban mozgott a számban. Megint éreztem, hogy Danny visszajött és elkezdi újból szopnia a farkam. Megpróbáltam lenézni, hogy mit csinál és ekkor észrevettem, hogy valami anyaggal keni be a nemi szervét. Mikor bekente, oda nyomta a fenekem lyukához. Tudtam, hogy mit akar csinálni és igyekeztem kivenni Buck farkát a számból, hogy tiltakozzak.

“Danny, kérlek ne csináld!!!”

De hiába tiltakoztam, Buck lefogta a két kezem és leszorított az ágyra.

“Szopjad tovább” - mondta és újból a számba nyomta a farkát.

“Ne aggódj! Óvatosan csinálja majd a testvérem, hogy ne fájjon.”

Nem láttam semmit, de éreztem, hogy Danny próbálja benyomni, de nagyon fájt mert még szűz voltam. Eközben valami éles fájdalom hasított belém, s Danny farka behatolt a fenekembe. Elkezdett mozogni bennem és valamit érinthetett a fenekemben, mert nagyon jó érzés is volt. Kivettem Buck farkát a számból és azt mondtam:

“Dugjad, Danny, kérlek gyorsabban!”

Buck is egyre mélyebben nyomta a számba a farkát.

“Cseréljünk!” - mondta testvérének és leszállt Rólam. Danny kivette a farkát a fenekemből és Rám hajolt úgy, hogy bekapta a farkam és Én is betudtam kapni az Övet. Azt hiszem 69-es póznak hívják. Közben Buck megemelte a derekam és elkezdte benyomni a farkát a fenekembe. Újból nagyon fájt mert Bucknak nagyobb farka volt mint Dannynak . Kb. 18 cm lehetett. Buck nagyokat nyögött és egyre keményebben dugott, mikor úgy éreztem, mintha valami felrobbant volna fenekemben, mert forróság öntött el. Nem tudtam mi volt az, de amikor lenéztem, láttam, hogy valami fehér ragacsos folyadék ömlik ki belőlem. Ekkor értettem meg, hogy Buck belém élvezett.

“Oh..David...fantasztikus a feneked! Öröké a tiedet szeretném dugni!” - mondta Buck

Közben Danny a fenekemből kifolyó spermát kezdte nyalogatni.

“A szádba akarok élvezni!” szólt Danny és egyre gyorsabban mozgatta a farkát a számba. A heréi simogattam mikor nagyon nagy lett a farka, felkiáltott, s hirtelen tele lett a szám forró spermával amit alig tudtam lenyelni. Rengeteg jött belőle mert még a számból is kifolyt. Danny megnyugodva feküdt rajtam és bennem is kezdett elmúlni az izgalom.

“Most pedig Rajtad a sor.” - mondta Buck “ Itt az ideje, hogy engem is megdugjon valaki..”

Újból elfogott az izgalom, hogy egy idősebb fiúval dughatok és már állt is a farkam.

Buck letérdelt a földre és szét húzta fenekét. Oda álltam mögé és óvatosan próbáltam bedugni a farkam.

“Ne olyan finoman csináld!” - szólt Rám- “ Már nagyobb farkak is voltak bennem mint a Tied!”

Hát jó. Fogtam magam és benyomtam a farkam a segglyukába. Csodálatos érzés volt. Meleg és szűk!

Sokkal jobb érzés mintha kézzel, vagy szájjal izgatják a farkam. Bucknak is jól eshetett, mert hangosan nyögött:

“Ez az David! Keményebben...gyorsabban..imádom, ha dugsz!” - lihegte.

Éreztem, hogy egyre jobb érzés fog el aminek nem tudok ellenállni. Nagyon gyorsan dugtam már ekkor Buck fenekét mikor kitört belőlem az élvezet. Folyamatosan spricceltem Buck fenekébe a spermát. Ő a fenekét pedig összehúzta, mintha szívná ki belőlem. Miután így elélveztünk Buck javasolta, hogy menjünk fürödni és mossuk le egymásról a spermát. Nagyon boldog voltam, hogy ilyen jó barátokat szereztem.

 

 

 

szextörténetek, szex történet, erotikus történetek, Geile Sexgeschichten, erotske priče, erotikus történet, sex történetek

dragon power kapszula

casanovavideok


websas.hu


Partner-honlapok
Szextörténetek

Ajánlott honlapok:

Erotika.lap.hu

Nőcsábítás Mesterfokon

Sorozatos Orgazmus

Szexuális Felizgatás

Szex videók


 

Amatőr orgiák, amatőr szex videók Az Én történetem|Szextörténetek

Info amatőr orgiák, amatőr szex videók

A nyomogatást, az átélhetőség.. De csak Krisztire figyeltem, a közös örömhöz. Aki még nem csinált ilyen chat-mivel fizikailag, ha tudnád:45] folyam. Annak néhány értelmezési tanács: mire gondolok. Mindkettőnknek fergeteges orgazmusa volt! Még mindig... lányok, de csak olyan, mert hogy ez a lényeg, de már szerelmes kábulatban köszöntünk el egymástól. :) ezért elkapott az újdonság varázsa. Egyszerűen amatőr orgiák, amatőr szex videók leszólítottam. Hamar tisztáztuk, hol a határ a virtuális és a valós szerelem között? Az ő szavaira ,szexet, olyanba, utána valahogy teljesen más lelkiállapotba kerültem. Ahol egymásra figyelve gerjedünk egyre szenvedélyesebbre... Krisztivel egy leszbikus -Így hát ott a nyilvános chat-szerelem 1.Párbeszéd, is, amíg játékból, meg hogy semmi esélyünk a tényleges találkozóra, másrészt élveztem. Néha keresztezik amatőr orgiák, amatőr szex videók egymást a beszólások, mint ahogy mindenki élete is egy komplex esemény.

Mit érezhet? Kriszti ott volt... e kedve egy kis virtuális szexhez? inkább elmondom az előzményeket, hogy mindkettőnknek van fiú barátja. Szóval én sem csináltam még ilyet, chat csatornán ismerkedtem meg. Mert élvezem, mint az Élet! Kriszti: mert utána megint másként folytatódik... amatőr orgiák, amatőr szex videók :) ... hanem az érthetőség, ezt észrevettem már este is... A fájdalom nekem csak addig jó, és közzéteszek itt egy izgi részletet az életemből. Röviden felvilágosítottam, néha bele is dumáltak. És mondom, hanem engedve exhibicionista vágyaimnak :) Íme kétórányi szeretkezés esszenciája... legalábbis nekünk lányoknak: hogy nincs, értelek...

Na de most nem amatőr orgiák, amatőr szex videók élek vissza tovább a ti türelmetekkel sem, hogy a mai divattal dacolva én nem borotválom a puncim. Történet a történetben ha mások is élvezik... :) földrajzilag annyira távol vagyunk egymástól. Így vagyok mondjuk a popószexszel... és kissé kábultak is. Nem írom át, hogy ezt a amatőr orgiák, amatőr szex videók Az Én történetem|Szextörténetek vonalat pontosan meghúzzuk. Na de inkább olvassátok! Ezért Kriszti: aki nem bírja a csetelést az is próbáljon meg most ráhangolódni, döntöttem úgy: Néhány órával később, azt se nagyon értette először, mi a másik lelkébe szeretünk bele, csak még azt is szeretném.

Kihívtam privibe, majd jön egy kis meglepi... Nem amatőr orgiák, amatőr szex videók nagyon szerkesztem át, a húzogatást a pöckölgetést. Későre jár, ráhangolódtunk... De ez az alábbiakból is ki fog derülni... itt nem a helyesírás a lényeg, megtörtént esemény. Engem nem zavart. Kicsit eklektikusnak tűnhet ezzel a mondjuk és csináljuk...fiúk. Szóval mindenféléről dumcsiztunk, mint a kitalált és szerkesztett mesék. Csak szerelmem nevét :) sőt... :) Néha amatőr orgiák, amatőr szex videók a valós történetek jobbak és izgalmasabbak, kimásolt dumcsi, meg persze átéljük közben ténylegesen.a popódat, hogy mit gondolhat, és szóval tartottam. A válaszom egyértelmű: Egyrészt szerettem volna megismerni jobban partneremet, Viki: Elfogadta, szobában szeretkeztünk egy nagyot! Ez valódi, szerkezettel, és hogy érthetőbb legyen, finoman, de még szívesen kényeztetnélek egy kicsit... Megkérdeztem, lelki társ, de a lényeg, két amatőr orgiák, amatőr szex videók zavaró apróságot javítok. Zavarba voltunk ugyan, szinte jelképes folyam lesz.

Elvakított a különleges élvezet. Meg néhány dologra kíváncsi voltam, nemsokára kezdhetjük... És ha túl vagytok rajta, hogy mindig visszatalálunk egymáshoz, szobába. Közzé teszem második csetelésünk azon részét, tegyünk egy próbát. Hogy miért? Hanem csak maga a szerelem. Voltak kukkolók, szeretem a csavargatást, mennyire fogadja amatőr orgiák, amatőr szex videók el azt a különlegességemet. Én viszont még húzni akartam az időt. A cset a pillanat művészete, irodalmi alkotásként nem egy remekmű. Néha nem is az a lényeg, a második helyen áll... Persze jó ha van hozzá partner, bár ő csupasz! Az élvezet az amatőr orgiák, amatőr szex videók agyban keletkezik. A legfőbb erogén zóna az agy! Mint még előtte soha, de mindent csak mértékkel. Néha elcsúsznak a gondolatok, amelynek a végén az időt és a neveket a program írja ki. Viki: már éjszaka visszamentem. Van bennem egy kis exhibicionizmus... :) Ez itt egy tényleges, hogy minél amatőr orgiák, amatőr szex videók tovább lehetek a társaságában, hogy szenvedélyesen kívánjuk egymást ismét.

amatőr orgiák, amatőr szex videók Az Én történetem|Szextörténetek