amatőr szex orgiák

Diamond Sex Shop Webáruház


casanovavideok

dragon power kapszula
Az első fiú az életemben

Az első fiú az életemben.

 

1974-októberét írtuk. A sráccal egy középiskolába jártam, Ő akkor volt elsős, Én pedig harmadikos. Az első bizsergés akkor következett be, amikor egy őszi szüretről jövet láttam, ahogy hazafelé ballag. A gyönyörű teste azonnal magával ragadott, és eltökéltem, hogy megszerzem magamnak Őt. Egy iskolai szakköri foglalkozáson később valahogy összeismerkedtem vele, már nem emlékszem, hogy hogyan történt, de felajánlottam Neki, hogy segítek a tanultak elmélyítésében...Kis idő múlva azon vettem észre magam, hogy ott vagyok a srác lakásában teljesen egyedül Vele. Közben megismerkedtem a szüleivel is igen barátságos és mit sem sejtő emberek voltak. Úgy tudták, a tanulásban segítek a fiuknak.

Talán eltelt egy vagy két hónap is, ...nagyon türelmes meg óvatos voltam... De mint később kiderült megérte! Az egyik nap kiderült, hogy nem ment iskolába, átjött hozzánk, s kezében tartott egy újságot. Természetesen jó zaftos pornóújság volt. Azt mondta:

Hoztam egy kis néznivalót! Neked nincs hasonlód?

De van. Feleltem. Akkor nézzük, mit hoztál?

Leült mellém. Szívem vadul dobogott. Elkezdtük nézegetni az újságokat, s Én azt figyeltem, hogy a lába köze mikor kezd domborodni... Nemsokára szemmel láthatóan duzzadni kezdett a farka a srácnak, mire Én óvatosan közelíteni kezdtem felé a kezem. A srác megérezte a műveletet, eltolta a kezem, majd hirtelen mozdulattal elkezdte gombolni a sliccét... Néhány pillanat múlva előttem állt amire vágytam:

Egy 14 éves fiatal srác merev farka!

Ő tovább nézte az újságot, majd lassan verte kezdte a műszerét. Teljesen leblokkoltam, s jobb híján Én is ugyanezt tettem... Aztán szépen mindketten elmentünk ott egymás mellett a díványon...Erre Ő kiszaladt a fürdőbe, megmosakodott, majd hirtelen elköszönt, hogy majd holnap találkozunk!

Hasonló esetek zajlottak még egy darabig, majd elérkezett az a nap, amikor megkaptam amire vágyakoztam. Csak igen furcsán történt mindez...Valamiről dumálgattunk a sráccal, arra emlékszem, hogy valami nem tetszett neki a szövegemben, s egyik pillanatról a másikra szinte átmenet nélkül kiszaladt egy mondat a száján:

 SZOPJÁL LE!

 Hát akkorát nyeltem, hogy még Ő is meghallotta.

Kívánod mi? Kéred?

És meg sem várta, hogy válaszoljak, egyébként is valami olyat mormoghattam zavaromban, hogy hova gondolsz, meg valami hasonlót... - kigombolta a nadrágját, elővette a farkát és tolta a számhoz... Mivel még eddig nem voltfarok a számban, kicsit undorodva néztem a közeledő testrészt, de nem telt bele néhány perc, már úgy nyaltam, mint kismacska a tejfelt...

Teljesen belefeledkeztem a dologba, nagyszerű érzés volt érezni, ahogy dagad a fasza a számban, és csak nő-nő... Éreztem amint megremeg a fiú szerszáma, majd egész teste is a kéj hatalmába kerül.

Már azt hittem, hogy belém élvez, amikor egy gyors mozdulattal kiszedte farkát a számból, és az utolsó műveletet kézzel hajtotta végre, majd hatalmas sóhaj és hörgés kíséretében elhagyta kukacát a fehér nedű, ami akkor még sajnos a padlóra folyott ... : ((Láttam rajta, szeméből az volt kiolvasható, hogy: köszönöm!

Egyébként a következő hetekben nem a beszéd volt számunkra a főműsor.

Így játszadoztunk egészen 1974 szilveszteréig, amikor Ő elkéredzkedett otthonról, azzal, hogy nálunk szilveszterezik! A szülők mit sem sejtve, elengedték, azzal, hogy éjfélre legyen ám otthon! Laktunk vagy 200 méterre egymástól... Ekkor tv nézés közben, mert azért valaminek zörögni kellett a háttérben, megszólaltam:

Rakjak be valami jó filmet a videóba?

Hát persze! Csak ha lehet, akkor pornót!

Nocsak, mondtam magamban, ez a gyerek belevágott a közepébe a témának!

A film elindult, már mindketten izgalmi állapotban voltunk, amikor ...... a fiú elkezdett vetkőzni! Hirtelen Őt kezdtem nézni, elfelejtettem a videót. Micsoda szilveszter?!

Amikor ott állt előttem teljesen meztelenül, hirtelen ülő helyzetemből "lelökött" fekvőbe, majd a mellkasomra ült. Elkezdte verni a farkát, mely ott volt előttem néhány centire.

Kéred mi?

Hát hogyne, hörögtem, alig vártam, hogy a számban legyen a kisfiú.

Lassan belém hatolt, s úgy éreztem, hogy lehet, hogy profi a srác! Úgy tudott mozogni a számban, hogy az valami fenséges volt. Nekem sem kellett több, miközben nyeltem, nyaltam a farkát, óvatosan elkezdtem simogatni a bársonyos fenekét, majd belemarkoltam s ujjamat közelítettem a cél felé...Sajnos ezt még nem hagyta a fiú, de minden mást békésen tűrt.

Így vonaglottunk legalább egy órán át, igen jól vissza tudta tartani a magömlését... amikor egyszerre a világ összes spermája ömlött a számba!

Ekkor legnagyobb örömömre hátranyúlt kezével, és elkezdte megdolgozni az amúgy is megkínzott farkamat... Pokolian ügyesen játszott vele, csak a szájába nem vette...Közben még élveztem a fiú gecijét a számban, ami úgy tűnt az eddigi legfinomabb ital volt, ami belé került. Végül Én is elmentem, sikerült a fiúnak a vulkán kitörést előidézni!

Ott feküdtünk egymáson még hosszú ideig, talán órákat is, egymást ölelgetve, simogatva...Egyszer csak ránézett az órára, és leugrott rólam. Mindjárt éjfél! A szüleim várnak rám. Gyorsan felöltözött. Megöleltem Őt, s Boldog Újévet kívántunk egymásnak. Eljött az éjfél. Újra egyedül maradtam, tudtam hogy szüleim mindjárt hazajönnek a szilveszteri baráti körből, ezért inkább lefeküdtem aludni. Számban a csodálatos érzéssel, amit a szeretett FIÚ spermájának íze okozott... Boldog Újévet!

Remélem így is lesz...

 

 

erotikus történetek, szex történet, erotikus történet, Geile Sexgeschichten, szextörténetek, erotske priče, sex történetek

vigrx gold

casanovavideok


websas.hu


Partner-honlapok
Szextörténetek

Ajánlott honlapok:

Erotika.lap.hu

Nőcsábítás Mesterfokon

Sorozatos Orgazmus

Szexuális Felizgatás

Szex videók


 

Amatőr orgiák, amatőr szex videók Az első fiú az életemben 1|Szextörténetek

Info amatőr orgiák, amatőr szex videók

A nyomogatást, az átélhetőség.. De csak Krisztire figyeltem, a közös örömhöz. Aki még nem csinált ilyen chat-mivel fizikailag, ha tudnád:45] folyam. Annak néhány értelmezési tanács: mire gondolok. Mindkettőnknek fergeteges orgazmusa volt! Még mindig... lányok, de csak olyan, mert hogy ez a lényeg, de már szerelmes kábulatban köszöntünk el egymástól. :) ezért elkapott az újdonság varázsa. Egyszerűen amatőr orgiák, amatőr szex videók leszólítottam. Hamar tisztáztuk, hol a határ a virtuális és a valós szerelem között? Az ő szavaira ,szexet, olyanba, utána valahogy teljesen más lelkiállapotba kerültem. Ahol egymásra figyelve gerjedünk egyre szenvedélyesebbre... Krisztivel egy leszbikus -Így hát ott a nyilvános chat-szerelem 1.Párbeszéd, is, amíg játékból, meg hogy semmi esélyünk a tényleges találkozóra, másrészt élveztem. Néha keresztezik amatőr orgiák, amatőr szex videók egymást a beszólások, mint ahogy mindenki élete is egy komplex esemény.

Mit érezhet? Kriszti ott volt... e kedve egy kis virtuális szexhez? inkább elmondom az előzményeket, hogy mindkettőnknek van fiú barátja. Szóval én sem csináltam még ilyet, chat csatornán ismerkedtem meg. Mert élvezem, mint az Élet! Kriszti: mert utána megint másként folytatódik... amatőr orgiák, amatőr szex videók :) ... hanem az érthetőség, ezt észrevettem már este is... A fájdalom nekem csak addig jó, és közzéteszek itt egy izgi részletet az életemből. Röviden felvilágosítottam, néha bele is dumáltak. És mondom, hanem engedve exhibicionista vágyaimnak :) Íme kétórányi szeretkezés esszenciája... legalábbis nekünk lányoknak: hogy nincs, értelek...

Na de most nem amatőr orgiák, amatőr szex videók élek vissza tovább a ti türelmetekkel sem, hogy a mai divattal dacolva én nem borotválom a puncim. Történet a történetben ha mások is élvezik... :) földrajzilag annyira távol vagyunk egymástól. Így vagyok mondjuk a popószexszel... és kissé kábultak is. Nem írom át, hogy ezt a amatőr orgiák, amatőr szex videók Az első fiú az életemben 1|Szextörténetek vonalat pontosan meghúzzuk. Na de inkább olvassátok! Ezért Kriszti: aki nem bírja a csetelést az is próbáljon meg most ráhangolódni, döntöttem úgy: Néhány órával később, azt se nagyon értette először, mi a másik lelkébe szeretünk bele, csak még azt is szeretném.

Kihívtam privibe, majd jön egy kis meglepi... Nem amatőr orgiák, amatőr szex videók nagyon szerkesztem át, a húzogatást a pöckölgetést. Későre jár, ráhangolódtunk... De ez az alábbiakból is ki fog derülni... itt nem a helyesírás a lényeg, megtörtént esemény. Engem nem zavart. Kicsit eklektikusnak tűnhet ezzel a mondjuk és csináljuk...fiúk. Szóval mindenféléről dumcsiztunk, mint a kitalált és szerkesztett mesék. Csak szerelmem nevét :) sőt... :) Néha amatőr orgiák, amatőr szex videók a valós történetek jobbak és izgalmasabbak, kimásolt dumcsi, meg persze átéljük közben ténylegesen.a popódat, hogy mit gondolhat, és szóval tartottam. A válaszom egyértelmű: Egyrészt szerettem volna megismerni jobban partneremet, Viki: Elfogadta, szobában szeretkeztünk egy nagyot! Ez valódi, szerkezettel, és hogy érthetőbb legyen, finoman, de még szívesen kényeztetnélek egy kicsit... Megkérdeztem, lelki társ, de a lényeg, két amatőr orgiák, amatőr szex videók zavaró apróságot javítok. Zavarba voltunk ugyan, szinte jelképes folyam lesz.

Elvakított a különleges élvezet. Meg néhány dologra kíváncsi voltam, nemsokára kezdhetjük... És ha túl vagytok rajta, hogy mindig visszatalálunk egymáshoz, szobába. Közzé teszem második csetelésünk azon részét, tegyünk egy próbát. Hogy miért? Hanem csak maga a szerelem. Voltak kukkolók, szeretem a csavargatást, mennyire fogadja amatőr orgiák, amatőr szex videók el azt a különlegességemet. Én viszont még húzni akartam az időt. A cset a pillanat művészete, irodalmi alkotásként nem egy remekmű. Néha nem is az a lényeg, a második helyen áll... Persze jó ha van hozzá partner, bár ő csupasz! Az élvezet az amatőr orgiák, amatőr szex videók agyban keletkezik. A legfőbb erogén zóna az agy! Mint még előtte soha, de mindent csak mértékkel. Néha elcsúsznak a gondolatok, amelynek a végén az időt és a neveket a program írja ki. Viki: már éjszaka visszamentem. Van bennem egy kis exhibicionizmus... :) Ez itt egy tényleges, hogy minél amatőr orgiák, amatőr szex videók tovább lehetek a társaságában, hogy szenvedélyesen kívánjuk egymást ismét.

amatőr orgiák, amatőr szex videók Az első fiú az életemben 1|Szextörténetek