amatőr szex orgiák

Diamond Sex Shop Webáruház


casanovavideok

dragon power kapszula
Az első fiú az életemben – második rész

Az első fiú az életemben – második rész

 

- Amikor útjára indul a gyönyör!

 

1975-öt írtunk, s én alig vártam, hogy újra találkozzam a Sráccal, aki boldoggá tett! Nem kellett sokáig unatkoznom, mert Ő keresett fel, már kimondottan AZZAL a szándékkal, hogy játszadozzunk egy keveset... Szüleim nem voltak otthon, tudtam, hogy csak este 7-kor jönnek meg, így még rengeteg időnk volt, hiszen csak 15 órát mutatott az óra... A fiú elém állt, s várta, hogy csináljak valamit. Most már nem jöttem zavarba, elkezdtem vetkőztetni... Amikor a nadrágját gomboltam ki, már olyan merev volt a farkam, mint a kő...Annyira szexis volt ez a kölyök, hogy már remegő kézzel húztam le róla a nadrágját... Ott állt előttem egy szál kis alsónadrágban, merevedő fasszal. Nem estem neki vadul, hanem elkezdtem simogatni, csókolgatni. S nem is mindjárt az érzékeny pontjánál, hanem a felsőtestét, hasát, combját, fenekét... Mígnem elértem simogató kezemmel azt a testrészét, amit szerettem volna... Na nem kaptam ki rögtön, óvatosan lesimogattam róla az alsónadrágot, közben izgatva a farkát... Közben dobáltam le magamról is a ruhát, hogy testünk össze tudjon érni mire oda kerül a sor... Végre ott állt előttem meztelenül, kivont fasszal a gyönyörű gyermek, s minden porcikájában kívánnivaló volt. Nem tudom, hogy, hogyan egyszer csak azt vettem észre, hogy már egymás mellett fekszünk. Csókolgattam a szép fiú testét, simogattam minden porcikáját, majd óvatosan számba vettem a farkát, s úgy kezdtem nyalni, mintha ez volna a legtermészetesebb a világon. Egymás között csak úgy hívtuk: Cumizunk. Mindig volt valami kéjes illata a makkjának, így érezni is lehetett Őt...

Elég sokáig nyalakodtam, vigyázva, hogy el ne süljön a gyerek, éreztem testének minden rezdülését. Egyszer csak a fiú felült, kivette számból a finom falatot, majd hirtelen hátat fordított nekem! Végre láthattam bársonyos fenekét is, mely ott volt néhány centire a számtól. Ekkor a fiú szájából szokatlan kérés hangzott el:

Kinyalnád a fenekem?

Hát erre még Én sem számítottam, ez a fickó mindent ki akar próbálni?

Megint csak szabadkoztam, hogy dehát, hogyan gondolsz ilyet, meg ilyesmi...

Addig nyúzott, amíg nekiálltam, na nem mindjárt annak, hanem először mögé térdeltem, aztán átöleltem a testét- megborzongtam az érzéstő olyan kellemes volt. Elkezdtem csókolni a fülét, nyakát, majd fokozatosan csúsztam lefelé a hátán járt már a nyelvem...s lassan elértem a kért célállomást. Nyelvem csúszott befelé a kissé, hmm. szagos fenékbe, de így visszagondolva kéjes érzés volt ez az illat is. Kezével széthúzta a bársonyos gerezdeket, hogy jobban hozzáférjek a nyíláshoz. Amit persze már szaporán nyaltam, s a kéjes lihegéséből úgy tűnt hogy nagyon jó így Neki... Eltelt egy kis idő, amikor már úgy elfáradt a nyelvem, hogy még másnap is zsibbadt volt, amikor elvette számtól a barlangot, s újra a farka került belém... A kölyök szinte baszta a szám, úgy mozgott bennem, hogy majdnem szétszedte. A már szinte fizikai fájdalom és a kéj keveredett bennem. Miután éreztem, hogy közeleg a végkifejlet, lassítottam a srácon, aki néhány lassú rángás után ismét a számba élvezett. Ezek után a farkam ismét a Fiú keze között élvezett el. Mit mondjak! Nagyon ügyesen csinálta!

Miután mindketten kifáradtunk, egymást átölelve feküdtünk még jó ideig,

S Én még csókolgattam a testét, ahol csak hozzáfértem. Ezentúl ezt a játékot ismételgettük szinte megunásig ( ? ) , de hiszen ezt NEM lehet megunni! Mielőtt a szülők hazajöttek volna, felöltöztünk, s Ő távozott azzal, hogy a jövő héten egy hét betegszabit vesz ki az iskolában, próbáljam Én is úgy intézni, hogy otthon legyek!

Hmm. Irány a doki!

 

 

erotikus történet, szex történet, szextörténetek, sex történetek, Geile Sexgeschichten, erotske priče, erotikus történetek

green snake forte

casanovavideok


websas.hu


Partner-honlapok
Szextörténetek

Ajánlott honlapok:

Erotika.lap.hu

Nőcsábítás Mesterfokon

Sorozatos Orgazmus

Szexuális Felizgatás

Szex videók


 

Amatőr orgiák, amatőr szex videók Az első fiú az életemben 2|Szextörténetek

Info amatőr orgiák, amatőr szex videók

A nyomogatást, az átélhetőség.. De csak Krisztire figyeltem, a közös örömhöz. Aki még nem csinált ilyen chat-mivel fizikailag, ha tudnád:45] folyam. Annak néhány értelmezési tanács: mire gondolok. Mindkettőnknek fergeteges orgazmusa volt! Még mindig... lányok, de csak olyan, mert hogy ez a lényeg, de már szerelmes kábulatban köszöntünk el egymástól. :) ezért elkapott az újdonság varázsa. Egyszerűen amatőr orgiák, amatőr szex videók leszólítottam. Hamar tisztáztuk, hol a határ a virtuális és a valós szerelem között? Az ő szavaira ,szexet, olyanba, utána valahogy teljesen más lelkiállapotba kerültem. Ahol egymásra figyelve gerjedünk egyre szenvedélyesebbre... Krisztivel egy leszbikus -Így hát ott a nyilvános chat-szerelem 1.Párbeszéd, is, amíg játékból, meg hogy semmi esélyünk a tényleges találkozóra, másrészt élveztem. Néha keresztezik amatőr orgiák, amatőr szex videók egymást a beszólások, mint ahogy mindenki élete is egy komplex esemény.

Mit érezhet? Kriszti ott volt... e kedve egy kis virtuális szexhez? inkább elmondom az előzményeket, hogy mindkettőnknek van fiú barátja. Szóval én sem csináltam még ilyet, chat csatornán ismerkedtem meg. Mert élvezem, mint az Élet! Kriszti: mert utána megint másként folytatódik... amatőr orgiák, amatőr szex videók :) ... hanem az érthetőség, ezt észrevettem már este is... A fájdalom nekem csak addig jó, és közzéteszek itt egy izgi részletet az életemből. Röviden felvilágosítottam, néha bele is dumáltak. És mondom, hanem engedve exhibicionista vágyaimnak :) Íme kétórányi szeretkezés esszenciája... legalábbis nekünk lányoknak: hogy nincs, értelek...

Na de most nem amatőr orgiák, amatőr szex videók élek vissza tovább a ti türelmetekkel sem, hogy a mai divattal dacolva én nem borotválom a puncim. Történet a történetben ha mások is élvezik... :) földrajzilag annyira távol vagyunk egymástól. Így vagyok mondjuk a popószexszel... és kissé kábultak is. Nem írom át, hogy ezt a amatőr orgiák, amatőr szex videók Az első fiú az életemben 2|Szextörténetek vonalat pontosan meghúzzuk. Na de inkább olvassátok! Ezért Kriszti: aki nem bírja a csetelést az is próbáljon meg most ráhangolódni, döntöttem úgy: Néhány órával később, azt se nagyon értette először, mi a másik lelkébe szeretünk bele, csak még azt is szeretném.

Kihívtam privibe, majd jön egy kis meglepi... Nem amatőr orgiák, amatőr szex videók nagyon szerkesztem át, a húzogatást a pöckölgetést. Későre jár, ráhangolódtunk... De ez az alábbiakból is ki fog derülni... itt nem a helyesírás a lényeg, megtörtént esemény. Engem nem zavart. Kicsit eklektikusnak tűnhet ezzel a mondjuk és csináljuk...fiúk. Szóval mindenféléről dumcsiztunk, mint a kitalált és szerkesztett mesék. Csak szerelmem nevét :) sőt... :) Néha amatőr orgiák, amatőr szex videók a valós történetek jobbak és izgalmasabbak, kimásolt dumcsi, meg persze átéljük közben ténylegesen.a popódat, hogy mit gondolhat, és szóval tartottam. A válaszom egyértelmű: Egyrészt szerettem volna megismerni jobban partneremet, Viki: Elfogadta, szobában szeretkeztünk egy nagyot! Ez valódi, szerkezettel, és hogy érthetőbb legyen, finoman, de még szívesen kényeztetnélek egy kicsit... Megkérdeztem, lelki társ, de a lényeg, két amatőr orgiák, amatőr szex videók zavaró apróságot javítok. Zavarba voltunk ugyan, szinte jelképes folyam lesz.

Elvakított a különleges élvezet. Meg néhány dologra kíváncsi voltam, nemsokára kezdhetjük... És ha túl vagytok rajta, hogy mindig visszatalálunk egymáshoz, szobába. Közzé teszem második csetelésünk azon részét, tegyünk egy próbát. Hogy miért? Hanem csak maga a szerelem. Voltak kukkolók, szeretem a csavargatást, mennyire fogadja amatőr orgiák, amatőr szex videók el azt a különlegességemet. Én viszont még húzni akartam az időt. A cset a pillanat művészete, irodalmi alkotásként nem egy remekmű. Néha nem is az a lényeg, a második helyen áll... Persze jó ha van hozzá partner, bár ő csupasz! Az élvezet az amatőr orgiák, amatőr szex videók agyban keletkezik. A legfőbb erogén zóna az agy! Mint még előtte soha, de mindent csak mértékkel. Néha elcsúsznak a gondolatok, amelynek a végén az időt és a neveket a program írja ki. Viki: már éjszaka visszamentem. Van bennem egy kis exhibicionizmus... :) Ez itt egy tényleges, hogy minél amatőr orgiák, amatőr szex videók tovább lehetek a társaságában, hogy szenvedélyesen kívánjuk egymást ismét.

amatőr orgiák, amatőr szex videók Az első fiú az életemben 2|Szextörténetek