amatőr szex orgiák

Diamond Sex Shop Webáruház


casanovavideok

dragon power kapszula
Az első homo élményem

Az első homo élményem...

 

Első szexuális élményem 13 éves koromban volt. Hogy mikor fedeztem fel, hogy mire való a fütyim és milyen jól lehet vele játszani nem emlékszem. De tudom, hogy akkor, 13 évesen már javában maszturbáltam. Amikor csak lehetett játszottam a farkammal, fogdostam csavargattam és huzigáltam a bőrét. És képzelődtem, álmodoztam.

Ezen a nyáron az unokatestvéreimnél nyaraltam. Az unokatestvéreim egy 16 éves lány, Ági és a bátyja, Sanyi, aki 18 éves volt.

Egy napon benyitottam Ági szobájába és ott találtam bugyiban és melltartóban állt a tükör előtt és fésülködött. Valami bocsánat félét nyögtem és gyorsan bezártam az ajtót. Nagyon felizgultam a látványtól. Kimentem a WC-be és kivertem a fütyim.

Ettől fogva lesni kezdtem Ágit. Másnap a kulcslyukon át lestem miközben öltözködött. Pont a kulcslyuk előtt állt meg bugyiban és így most nem is láttam belőle mást, csak a popsiján feszülő fehér bugyit. Előre hajolt valamiért és éppen a szemem előtt domborodott ki a szép kerek popsi és a bugyija kicsit bevágott a fenekébe. gyönyörű, izgató látvány volt! Rohantam a WC-be és pár pillanat alatt elélveztem. Aznap este elég volt a szép lánypopsin feszülő bugyira gondolni és már állt is a farkam.

A következő napon nem sikerült meglesnem. Őrülten vágytam rá, hogy megint láthassam.

Közben egyedül maradtam a házban, hát bementem az Ági szobájába és a szekrényből kivettem egy bugyit. Megszagoltam, nézegettem, és nem is tudom hogy, de azon vettem észre magam, hogy a tükör előtt próbálom fel a bugyikat.

A farkam már állt, de én a lábam között hátra tettem és így próbálgattam fel sorban a bugyikat. Forogtam a tükör előtt, simogattam magam. Aztán felvettem egy melltartót is és kitömtem két bugyival. Teljesen szokatlan, új érzés volt számomra. A melltartó szorította a testem és felizgatott. A farkam most előre tettem, a bugyi rászorította a hasamra. Így nézegettem magam a tükörben, hogy milyen szép lány lennék. A bugyin keresztül simogattam magam és nagyon felizgultam ettől az új érzéstől és a látványtól.

Ekkor kinyílt az ajtó és belépett Sanyi. Megijedtem, összegörnyedtem és megpróbáltam kiszaladni mellette. De elkapott, megszorította a karom és végig nézett rajtam. Szó nélkül bezárta az ajtót és felvett az asztalról egy hosszú műanyag vonalzót.

- Gyere ide! - mondta és megrázott. Leült az ágy szélére és a térdére fektetett.

Meg sem tudtam szólalni, csak feküdtem és vártam mi lesz. Felhúzta a bugyit, hogy feszüljön a popsimon és ráütött a vonalzóval.

- Ne! - visítottam.

- Hallgass te kis ringyó! Te kurva! - kiáltotta és verte a popómat a vonalzóval.

Sírtam és nyöszörögtem. Ő meg ilyeneket mondott miközben vert:

- nesze te szopós kurva, nesze te szuka! mindjárt lehúzom a bugyid és megnézem a büdös pinád! Hallgass, mert betömöm a szopós szádat a faszommal!

Közben a bal kezével, amivel eddig a hátam nyomta le, most alulról benyúlt a lábam közzé a bugyiba és megfogta a fütyim. Jobbal tovább verte a popsim, ballal pedig húzogatta a farkam. Már majdnem elélveztem, amikor abbahagyta a verést és felállított.

Ott álltam előtte melltartóban és bugyiban, könnyes szemmel, kipirult arccal. A popsim égett a veréstől, a farkam pedig úgy állt, hogy majdnem szétszakadt rajtam a bugyi. Nem mertem ránézni, csak szipogtam.

Akkor letolta a nadrágját és én megláttam a faszát. Nem tudtam elvenni róla a szemem, csak néztem, néztem. Most láttam életemben először valaki másnak a merev, felálló nemi szervét. Nagyon nagy fasz volt, nem olyan kis mütyür, mint az enyém.

Megfogta a kezem, rátette az álló faszára és huzigálni kezdte rajta. Közbe azt mondta:

- Szeretnél lány lenni, mi? Hogy mindig ilyen szép faszokat fogdoshass, mi? Na, akkor legyél jó kislány és szépen verd ki a faszom!

Huzigáltam a bőrt a faszán, ő pedig az összevert popsim fogdosta, simogatta.

- Térdelj le! Kapd be és szopjad! - mondta és addig nyomta a vállam, míg le nem térdeltem. Féltem, de nagyon fel voltam izgulva és kíváncsi is voltam. hátrahúzta a bőrt a makkjáról és az ajkamhoz nyomta a faszt.

- Nyisd ki a szád! - parancsolta. Én kinyitottam és éreztem, hogy megtelik a szám valami nagy, meleg dologgal.

- Szopjad! Szopjad, mert megint elverlek, te kis dög! - mondta Sanyi. és én szoptam. Vagyis hát próbáltam, de nem tudtam mit is kellene csinálnom.

- Szorítsd rá az ajkad a faszomra! - mondta. - Szívd! - Ő pedig megfogta a fejem és előre-hátra mozgatta.

- Szívd! Cumizd! Szopjad a faszom, te kis ringyó! - mondta, vagy inkább nyögte. Aztán csak lihegett és nyögött.

Kis idő múlva megrándult a fasz a számban és valami meleg spriccelt a torkomra. Sanyi a számba élvezett. kinyitottam a szám és levegő után kapkodtam, közben lenyeltem a gecijét. A nagy faszból még mindig spriccelt a geci, most az arcomra az ajkaimra és a melltartóra is csöpögött. Sanyi zihálva lélegzett.

- Nyald le a faszomról a gecit! Nyald! A nyelveddel! - zihálta és én nyaltam.

Amikor mindent lenyaltam elhúzta a lankadni kezdő faszt. felhúzta a nadrágját és végignézett rajtam.

- Na, ezt holnap is megcsináljuk! Én elverem a segged, te pedig leszopsz! Ha pedig valami nem tetszik, elmondom mindenkinek, hogy mit csináltál itt a húgom bugyijában meg melltartójában, te kis buzi!

Ezzel kiment és otthagyott. Én még mindig térdeltem, ahogy szopás közben. Az arcom ragadt a gecitől, a popsim fájt, a farkam pedig ágaskodott. Elővettem és kivertem. A gecimet a tenyerembe folyattam aztán lenyaltam. A tükörbe néztem. Kipirultam, izzadtam, lihegtem, csupa maszat voltam a gecitől. A melltartó pántja félrecsúszott és kilógott a bugyi, amivel kitömtem. A fütyim vörösen, de már lankadtan lógott ki a bugyiból. Nagyon szégyelltem magam, de furcsán boldog is voltam. Tökéletesen kielégültem.

És azóta szeretem a női fehérneműt, a bugyikat és melltartókat. Azóta szeretem ha megaláznak és elverik a popsim. És azóta szeretek szopni.

 

szex történet, Geile Sexgeschichten, erotikus történet, erotske priče, erotikus történetek, szextörténetek, sex történetek

green snake forte

casanovavideok


websas.hu


Partner-honlapok
Szextörténetek

Ajánlott honlapok:

Erotika.lap.hu

Nőcsábítás Mesterfokon

Sorozatos Orgazmus

Szexuális Felizgatás

Szex videók


 

Amatőr orgiák, amatőr szex videók Az első homo élményem|Szextörténetek

Info amatőr orgiák, amatőr szex videók

A nyomogatást, az átélhetőség.. De csak Krisztire figyeltem, a közös örömhöz. Aki még nem csinált ilyen chat-mivel fizikailag, ha tudnád:45] folyam. Annak néhány értelmezési tanács: mire gondolok. Mindkettőnknek fergeteges orgazmusa volt! Még mindig... lányok, de csak olyan, mert hogy ez a lényeg, de már szerelmes kábulatban köszöntünk el egymástól. :) ezért elkapott az újdonság varázsa. Egyszerűen amatőr orgiák, amatőr szex videók leszólítottam. Hamar tisztáztuk, hol a határ a virtuális és a valós szerelem között? Az ő szavaira ,szexet, olyanba, utána valahogy teljesen más lelkiállapotba kerültem. Ahol egymásra figyelve gerjedünk egyre szenvedélyesebbre... Krisztivel egy leszbikus -Így hát ott a nyilvános chat-szerelem 1.Párbeszéd, is, amíg játékból, meg hogy semmi esélyünk a tényleges találkozóra, másrészt élveztem. Néha keresztezik amatőr orgiák, amatőr szex videók egymást a beszólások, mint ahogy mindenki élete is egy komplex esemény.

Mit érezhet? Kriszti ott volt... e kedve egy kis virtuális szexhez? inkább elmondom az előzményeket, hogy mindkettőnknek van fiú barátja. Szóval én sem csináltam még ilyet, chat csatornán ismerkedtem meg. Mert élvezem, mint az Élet! Kriszti: mert utána megint másként folytatódik... amatőr orgiák, amatőr szex videók :) ... hanem az érthetőség, ezt észrevettem már este is... A fájdalom nekem csak addig jó, és közzéteszek itt egy izgi részletet az életemből. Röviden felvilágosítottam, néha bele is dumáltak. És mondom, hanem engedve exhibicionista vágyaimnak :) Íme kétórányi szeretkezés esszenciája... legalábbis nekünk lányoknak: hogy nincs, értelek...

Na de most nem amatőr orgiák, amatőr szex videók élek vissza tovább a ti türelmetekkel sem, hogy a mai divattal dacolva én nem borotválom a puncim. Történet a történetben ha mások is élvezik... :) földrajzilag annyira távol vagyunk egymástól. Így vagyok mondjuk a popószexszel... és kissé kábultak is. Nem írom át, hogy ezt a amatőr orgiák, amatőr szex videók Az első homo élményem|Szextörténetek vonalat pontosan meghúzzuk. Na de inkább olvassátok! Ezért Kriszti: aki nem bírja a csetelést az is próbáljon meg most ráhangolódni, döntöttem úgy: Néhány órával később, azt se nagyon értette először, mi a másik lelkébe szeretünk bele, csak még azt is szeretném.

Kihívtam privibe, majd jön egy kis meglepi... Nem amatőr orgiák, amatőr szex videók nagyon szerkesztem át, a húzogatást a pöckölgetést. Későre jár, ráhangolódtunk... De ez az alábbiakból is ki fog derülni... itt nem a helyesírás a lényeg, megtörtént esemény. Engem nem zavart. Kicsit eklektikusnak tűnhet ezzel a mondjuk és csináljuk...fiúk. Szóval mindenféléről dumcsiztunk, mint a kitalált és szerkesztett mesék. Csak szerelmem nevét :) sőt... :) Néha amatőr orgiák, amatőr szex videók a valós történetek jobbak és izgalmasabbak, kimásolt dumcsi, meg persze átéljük közben ténylegesen.a popódat, hogy mit gondolhat, és szóval tartottam. A válaszom egyértelmű: Egyrészt szerettem volna megismerni jobban partneremet, Viki: Elfogadta, szobában szeretkeztünk egy nagyot! Ez valódi, szerkezettel, és hogy érthetőbb legyen, finoman, de még szívesen kényeztetnélek egy kicsit... Megkérdeztem, lelki társ, de a lényeg, két amatőr orgiák, amatőr szex videók zavaró apróságot javítok. Zavarba voltunk ugyan, szinte jelképes folyam lesz.

Elvakított a különleges élvezet. Meg néhány dologra kíváncsi voltam, nemsokára kezdhetjük... És ha túl vagytok rajta, hogy mindig visszatalálunk egymáshoz, szobába. Közzé teszem második csetelésünk azon részét, tegyünk egy próbát. Hogy miért? Hanem csak maga a szerelem. Voltak kukkolók, szeretem a csavargatást, mennyire fogadja amatőr orgiák, amatőr szex videók el azt a különlegességemet. Én viszont még húzni akartam az időt. A cset a pillanat művészete, irodalmi alkotásként nem egy remekmű. Néha nem is az a lényeg, a második helyen áll... Persze jó ha van hozzá partner, bár ő csupasz! Az élvezet az amatőr orgiák, amatőr szex videók agyban keletkezik. A legfőbb erogén zóna az agy! Mint még előtte soha, de mindent csak mértékkel. Néha elcsúsznak a gondolatok, amelynek a végén az időt és a neveket a program írja ki. Viki: már éjszaka visszamentem. Van bennem egy kis exhibicionizmus... :) Ez itt egy tényleges, hogy minél amatőr orgiák, amatőr szex videók tovább lehetek a társaságában, hogy szenvedélyesen kívánjuk egymást ismét.

amatőr orgiák, amatőr szex videók Az első homo élményem|Szextörténetek